neverím na ňu ale keď som spravil niečo zlé, väčšinou si ma to nejako hoci v inej situácii našlo i keď neviem ako to pomenovať, a čo sa týka toho dobrého to sa tiež odplatilo v dobrom, či už iba úsmev niečí alebo dobrý pocit, že som niekomu pomohol a tak...
neverim..lebo si povies, ze "ahaa, teraz sa mi to dobre/zle vratilo"..ale pritom sa ti dobre a zle veci deju v zivote stale a to uz si len clovek tak spaja napr ze "teraz sa mi vratilo to dobre, co som minule niekomu pomohol" alebo tak...blbost podla mna
@etelnair nie nie momentalne som mala take 4 dni ze ved aj ty si povedal ze uz mam odplakane dost na tento tyzden ale zlepsuje sa to... mozno mam v horoskope ze najdem lasku svojho zivota
Nikdy som nezvykla robiť nejaké extra zlé veci ale vždy sa mi všetko vrátilo, každý maličký prešlap a hneď v ten istý deň ako som ho spravila, takže už zopár rokov fungujem na princípe robiť len správne veci a zatial sa mi darí a mám svedomie čisté jak babatko
Prečo to všetci nazývate karma?? Dá sa to povedať slovensky. Je to jak vo fyzike"Zákon akcie a reakcie " a keď vo fyzike platí, tak platí aj v osobnom živote len tam je to ťažké odpozorovať ale určite sa to deje.
Kto má v sebe trošku intuície určite to spozoruje!!! A funguje to lepšie ako naše súdnictvo, A nedá sa pred tým zutekať!!!Zapíše sa to do charakteru človeka!!!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
ale odkedy si hovorim ze mi je super a vsetko mi vychadza a stretavam zaujimavych ludi tak mam dobry zivot aj sa citim dobre
ale inak verím v to, že mlyny melú...
a dobre veci sa mi nevracaju takze neverim
Kto má v sebe trošku intuície určite to spozoruje!!! A funguje to lepšie ako naše súdnictvo, A nedá sa pred tým zutekať!!!Zapíše sa to do charakteru človeka!!!
Diki.