s Pele a najme che guevara, Castro ale im tam je aj Maria Terezia hmm aj Winston Churchill no je ich tam vela čo poznám tak polovicu.... alebo aj viac a civilizovaný nie som z daľeka nie som pre to
inak kuuuul fórum, ti poviem... ale smutné zistiť, že som taká necivilizovaná. hoci vela ksichtov mi je známych, ale len k minimu z nich viem priradiť aj meno
@krivajucastonozka a to mi chceš povedať, že to je nejaký reálny človek?
ale.... weeeey, som rada, že mi je aspoň na niečo dobré to postávanie na trnavskom mýte (čakajúc na električku pochopiteľne ) a očumovanie plagátov a nálepiek
boze moj lucka ty kde zijes? jak realny clovek? to je anjel svetla ktory ma flotilu lodi plnu dalsich svetelnych ludi.. preto je za 25 panacikov z obrazku..no snad som ti to dostatocne objasnil a ty sa pridas k vesmirnym ludom ci co to je..
ne naozaj..ty si nevidel toho paka na stv v dakej relacii ako tam hovori tieto nezmysli a ukazuje vsemozne obrazky astara a inych anjelov? ..to ti odporucam vidiet..
@krivajucastonozka no tak prepáč za moju hlúposť... ale to už na tých nálepkách nebolo
nepozerám telku a už vôbec nemám záujem vstúpiť do nejakej ďalšej sekty. ja som iba v sekte s názvom "sektáááááá" xD ale... to už zachádzame do príliš osobných vecí
ale niečo ma na tom zaujalo. keď moje meno znamená "svetlo", nebude to nejaké znamenie? že ja som ešte vyššie od tých kreslených trtkov z nálepiek?
Einstein, Ulianov Džugašvili Saddám Husajn, Che, Napoleon, Mao Tse Tung, Kim Čong Il, Abrahám Lincoln, Bill Clinton tiež Džingischán, Adolf Hitler, Pavarotti, Voltaire, princ Charles, Marylin Monroe Mojžíš, Wilson, Konfucius, matka Tereza, cisár pán František Jozef, Ch. Chaplin, Benito Musollini, Putin, Charles De Gaulle, Marx, Engels, W. Churchill, Mozart, Dalí, Picasso, Krstný otec don Pedro, Shakespeare, Elvis....
Lenin, Bruce Lee, Churchill, Napoleon, Che Guevara, Castro, Bush, N. Mandela, Prince Charles, Mao Tse Tung, Lincoln, Marx, Stalin, E. Presley, De Gaulle, Gandhi, Picasso, Einstein, Chaplin, Mozart, Hitler, Dali, M. Monroe, Putin, S. Hussein, B. Clinton... = 26, toť vše povedomé
einstein,hitler,napoleon,arafat,jezis,krupska,laurer a hardy,bin ladyn,nagasagi hirosma,pele,matka tereza mozno niektore budu blbost ale nieco tam snad bude
asi 40-45... ved je to lahke... a je smutne ak dnesna mladez nepozna osobnosti ktore hybali svetom... ale picoviny ako lady gaga, kulyho a podobnych kretenov pozna kazdy... fakt smutne...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
120 komentov
..ale zas, poznať človeka a vedieť ako vypadá (vypadal) je podľa mňa rozdiel ..
a gréci sa mi mýlia, tak som tam videla nejakých, čo som nevedela presne identifikovať
ale mohlo by to mať väčšie rozlíšenie
Marx myslím Aristoteles... Chaplin....Lincoln
Bruce Lee
Chaplin
Muhammad Ali
Einstein
Stalin
MArx
Lincoln
Napoleon
Džingischán
Gándí
S. Dali
Van Gogh
Mao C Tung
Presley
Hitler
Lennon
Pytagoras
Mozart
Kopernik
Mandela
Vivaldi
Castro
Hitler,Stalin,Lenin,Chaplin,Monroe.Einstein,Mozart,Napoleon,Shakespeare.Lincoln...... aa dalej sa mi uz nechce pisat
ale tú Matku Terezu som skoro prehliadla.
Nad 25 sa mi nechce rátať, podľa predošlých príspevkov by ich bolo viac, ale niektorých som musela veľmi hľadať.
Che Guevara
Marilyn Monroe
G. Washington
Bill Clinton /ak je to teda on /
princ Charles
královná Alžbeta
Bin Ládin
Margaret "Tečrová"
Winston Churchill /ale to sa možno aj mýlim/
...takeho husseina alebo putina si nikto nevsimne? putin vam oci vybije vpredu
a sa divim ze chuck norris chyba ci zle hladam??
sranda fotka uz na nu cumim asi pol hodinu
alebo ho niekto vidíte?, lebo od neho sa da všeličo očakávať, vopchá sa všade!.....
to je aštar ! ten je za 25 takze si to zvladla a si civilizovana..
ale.... weeeey, som rada, že mi je aspoň na niečo dobré to postávanie na trnavskom mýte (čakajúc na električku pochopiteľne ) a očumovanie plagátov a nálepiek
boze moj lucka ty kde zijes? jak realny clovek? to je anjel svetla ktory ma flotilu lodi plnu dalsich svetelnych ludi.. preto je za 25 panacikov z obrazku..no snad som ti to dostatocne objasnil a ty sa pridas k vesmirnym ludom ci co to je..
ne naozaj..ty si nevidel toho paka na stv v dakej relacii ako tam hovori tieto nezmysli a ukazuje vsemozne obrazky astara a inych anjelov? ..to ti odporucam vidiet..
)
nepozerám telku a už vôbec nemám záujem vstúpiť do nejakej ďalšej sekty. ja som iba v sekte s názvom "sektáááááá" xD ale... to už zachádzame do príliš osobných vecí
ale niečo ma na tom zaujalo. keď moje meno znamená "svetlo", nebude to nejaké znamenie? že ja som ešte vyššie od tých kreslených trtkov z nálepiek?
35 vám stačí, už sa mi nechce hľadať.
plus este jeden chlapik, ktory si nie som ista, ci je goethe, alebo niekto iny.
Chaplin, Tyson, Putin, Einstein, Dalailama, V.V.Gogh, Picasso, Mojžiš, M.Terézia, Princ Charles, Pavarotti, Bush, B.Ladin, Dante Al., Pelé, Lenin, Nietzsche, M.Thatcher, Audrey, Bill Clinton, J.Lennon, Sherlock H.,?, Beethoven, Hitler, Cezar, Sadam H., Aristoteles?, M.Jordan, J.Arafat, Marilyn, Don Carleone, Fidel, Che Guevara, Napoleon, Mao Ce tung, Lincoln, Marx, Stalin, Mozart, Shakespeare, Bruce Lee
nechce sa mi ich všetkých vypisovať, ale musím sa priznať, že Van Gogha som skoro nespoznala
Lenin, Bruce Lee, Che, Napoleon, Fidel, Caesar, Gorbačov, Elvis, Saddám, Lincoln, Stalin, Nietzsche, Mao, Einstein, Chaplin, Hitler, Putin, Mussolini, Lennon, Pelé, Clinton, Thatcher, Churchill, Bukowski, Mozart, Arafat, Bush, Chan, Gándhí
Som predsa hovädo