Priznam sa, nejak nesledujem modne trendy. Stale, ked som potreboval oblek a bolo teplo tak som bral koselu s kratkym rukavom a ked trebalo tak aj kravatu. Minule som sa tak zarazil, akurat som kupoval koselu na stuzkovu a predavacka mi povedala ze to je vrchol nevkusu.. :/ tak neviem
@stormmast3r - môže, ale záleží od situácie... k slávnostnému obleku resp. fraku / smokingu rozhodne nie - je to proti bontónu, takže slávnostné príležitosti, svadby, promócie, pohreby resp. podujatia, na ktorých sa vyžaduje formálne oblečenie (s pozvánkami a upozornením, či ide o white tie, black tie a pod.) jednoznačne dlhé rukávy...
@15@mm47 a keď sa bude? inak je absolútne neestetické, keď niekto natiahne ruku, vyhrnie sa mu rukáv na smokingu a namiesto vkusnej košele s manž. gombíkmi mu z neho trčí chlpatá holá hnáta
@19@mm47 na takú svadbu by som si aj ja zobral krátky rukáv (v lete), na pohreb napr. tiež - tam sa vyzliekať určite nebudem, ale ja som si musel vypestovať v tomto smere lásku k oblekom, smokingom a frakom.... takže v rámci bontonu NO (manželka by to asi neprežila)
pravda je,ale ked ides na nejaku slavnost(svadba stuzkova a pod.) tak chlap podla bontonu ma mat dlhy rukav kosele. ale ked mas neformalne(vychadzka v obleku, prečo nie, v kostole v nedelu, tak kratky rukav je uplne normalne. napriklad v horucom lete
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
44 komentov
ale moda napreduje strašne rýchlo, čo bolo dneska neslušné, môže byť už na rok módny trend a tak je to so všetkým........filip pá
@stormmast3r je to rovnaký vrchol nevkusu ako ponožky v sandáloch.
Ja viem ja by som si to nedal len hovorim
košeľa s krátkym rukávom jednoducho na formálne udalosti nepatrí vôbec.
a mno.. ono sa to nie vzdy uplne dodrziava
hoci musim pvoedat, ze Brnaci do Saka velmi casto dlhorukavove kosele nenosia
60 a 120 litrová sú skoro rovnaké... či? No dvojnásobok to asi určite nebude..