ahoj,mám 16 tiahne mi na 17,mám priateľa ktorý ma asi pred pol hodinou šokoval správou na fb,bol sme včera v kine ( prvý krát sme sa pobozkali ) napísal tam či bol môj prvý,pretože mi to veľmi nešlo.zostala som v nemom úžase,samozrejme nebol prvý,je pravd
moj prvy bozk s priatelom stal za prd. a vedeli sme to obaja a v posteli to bolo takisto zle. boli sme uplne odlisni. ale casom sme sa zosuladili, chce to len trening ale je pravda ze ti to nemal napisat tak zhurta, no na druhej strane je lepsie ze to vies
človek sa podla mna nevie zle bozkávať. Ako to zistíš niako .. Na bozkávanie nemáš pravidlá ktorými sa musíš riadiť, aby bol bozk dobrý... Proste máš len iný štýl. Myslim že sa dá preladiť na ten jeho... Alebo mu povedz nech ta to naučí Budete mať aspon srandu Ja som to tiež raz učila
ja neveim, jasne moze sa stat ze sa nevies bozkavat,alebo ze si nesadnete hned, ale takto tito napisat po prvom bozku? cudne. tiez mi pride ze je to trochu netaktne
@lenus8991632 ja by som reagoval asi tak,ze by som odpisal,ze ''ty sa nevies bozkavat'' .. a sak to bol len prvy bozk,co cakal,ze sa na neho vrhnes a ze ho kruto vydrazdis? skuse sa najprv spoznavat a aj tie bozky budu super,take sponatanne
@5 Možno o to mu išlo aby povedala Súhlasím d @9 a @12 je to buď ignorant, alebo je to ešte typický nadržanec, čo si hladá dievča na vybíjanie svojich pudov, ak by ste boli taký obaja tak by to nevadilo, ale takto to bude ešte sranda
chyba je v tvojom partnerovi podľa mňa. každému sa ľúbi iné bozkávanie. tomuto sa tvoje neľúbi a tvrdí, že to nevieš iný by ťa možno ospevoval, že sa vieš superne bozkávať.
aj ja som mala chlpov, o ktorých môžem povedať, že boli napiču ale podľa mňa to skôr bolo o tom, že mali iný štýl bozkávania ako sa mi páči.
@lenus8991632 ako tu už padlo, každý sa bozkáva inak a niekedy si ľudia proste nesadnú a chce to trochu zvykania si na seba. Takže je to rovnako jeho "chyba" ako tvoja, resp. by som to chybou ani nenazval. Určite si z toho nerob výčitky, navyše keď ti také niečo napísal, ja osobne by som ho pekne schladil, nech sa uvedomí
Keby mne toto partner napisal na FB. Tak je to uboziak. Nenavidim ked zena alebo muz nedokazu si do tvare povedat co sa im nepaci a riesa to tym ze si pisu sms alebo spravy cez FB. Hlupost podla mna. A keby mne toto povedal priatel tak ked by sme sa stretli akurat by som mu jednu strelila. Ak sa nepaci tak chod do riti. Kazdy mame svoj styl bozkavania. A ked sa nepaci tak nech douci. Ale je to uboziak podla mna.
každopádne je to debil, urazila by ma to ale jasné napíš mu niečo , že "možno je to aj v tebe a nie len mne, veď tak to môžme trénovať .." pam pam .to je taká odpoveď ,..veľmi veľmi zdvorilá
internetovu facku si mu mala vylepit vobec nevidim dovod preco by si sa ty mala zozierat za to co sa stalo, on by mal by ten co sa prisposobi. btw po mojej prvej puse sme sa obidvaja valali po zemi od smiechu... to jednoznacne pride ak budete obaja prisposobivi (hlavne on)
moj prvy bozk s chalanom ktory sa mi paci bol tiez na prd, sice nebol moj prvy, tiez mi na tom chalanovi strsne zalezalo...ale nikdy mi nijako nenaznacil, ze by mi to neslo...(nanajvys mi povedal, aby som nebola nervozna) takze kasoli na takeho somara....tieto veci sa takto neriesia
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
niektori sa bozkavaju strasne
cize bud je na to nezvyknuty alebo to naozaj nevies
casom si najdete nejaky sposob aby pri tom nikto netrpel
A neviem, je to len o tej súhre oboch, časom to bude lepšie.
aj ja som mala chlpov, o ktorých môžem povedať, že boli napiču ale podľa mňa to skôr bolo o tom, že mali iný štýl bozkávania ako sa mi páči.
ja som vždy svojich frajerov v posteli upozornil napr. a teraz kocúrik sa ideme učiť bozkávať .......filip
každopádne je to debil, urazila by ma to ale jasné napíš mu niečo , že "možno je to aj v tebe a nie len mne, veď tak to môžme trénovať .." pam pam .to je taká odpoveď ,..veľmi veľmi zdvorilá
no tak mozno len jemu to nevyhvuje, kazdy to ma rad inak