Mám v tom chaos.
Tento rok som podpisovala "ružový papier" (aby mi nestrhávali dane ako študentovi) u jednej spoločnosti na celý rok. Avšak pre ňu už dlhšie nepracujem.
1- dá sa podpísať nový "ružový papier" u iného zamestnávatela s tým, že by platil od
Mne sa zdá že ten ružový papier môžeš mať podpísaný u 5 zamestnávateľov, ale jeden mesiac môžeš pracovať len u jedného ak si to chceš uplatniť. Inak musíš u ostatných odvádzať dane ale nie som si tým úplne istá
no ja si s ruzovymi papiermi robim co chcem uz stvrty rok a este ma nikto neprisiel zatknut momentalne ho mam podpisany u troch zamestnavatelov, s tym ze som si davala pozor aby som vzdy jeden mesiac robila len u jedneho, ale v oktobri sa mi podarilo mat u dvoch a z oboch mi prisla plna vyplata bez strhnutia. spravila som to uz asi 2 roky dozadu, dokonca niekolko mesiacov som robila na dva ruzove sucastne a neprislo s ana to, respektive mozno mam niekde nejaky dlh a neviem o nom
kazdopadne robila som uz aj bez ruzoveho ale to vratenie dani v aprili som nikdy neriesila, lebo ktosi mi hovoril ze v cesku to slovakom naspat nevracaju potom, ale neviem co je na tom pravdy
poviem ti jak to chapem ja, na zaklade dneskeho rozhovoru s novou sefkou. zmluv mozes mat podpisanych aj milion (teda ja hovorim momentalne o dohode o vykonani prace) sucasne, ale ruuužofku mozes mat sucasne len jednu. mne v novembri skoncila dohoda u jedneho zamestnavatela kde som podpisala aj rúúúžofku, teda teraz ked mam podpisanu dalsiu tu si veselo zas mozem podpisat ruuuužofku lebo u stareho zam. už nepatí. snad to chapem spravne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme
2. ano, len su tam nejake podmienky, ako sa to vracia, aka suma to musi byt a tak, to je vsetko, co ti dokazem povedat dane ma nicia
kazdopadne robila som uz aj bez ruzoveho ale to vratenie dani v aprili som nikdy neriesila, lebo ktosi mi hovoril ze v cesku to slovakom naspat nevracaju potom, ale neviem co je na tom pravdy