v danovom mi visiel preplatok vyse 500e nerobil som si ho sam ale taa dotycna osoba mi povedala ze kedze som zarobil vyse 7000e tak nemam narok vraj je nato nejaky zakon
@vrana1988 Platil si vlastne preddavky na daň, lebo pri takej nízkej sume o tom pochybujem. A keďže si neplatil preddavky na daň, nemohol ti vzniknúť preplatok.
ja som bol ako zamestnanec vw v bratislave a 6 mesiacov a stadial som odisiel a potom som brigadoval 3 mesiace co mi poslali papiere na dane tak do kopy tak to tak vyslo
@vrana1988 Takže predpokladám že si podával daňové priznanie typ A. Ak ti zamestnávateľ zrážal daň mesačne a na daňovom priznaní ti daňová povinnosť vyšla 0€ tak máš nárok na vrátenie už zaplatených preddavkov.
@luc.ka Nie som si tým síce úplne istý ale ak 6 mesiacov pracoval na TPP a platil preddavky tak z tých 3644,64 mu ostala polovica a ak to dobre chápem tak za ďalšie tri mesiace zarobil menej ako tá zostávajúca polovica a teda mu na konci roka nejaká časť z tých 3644.64 zostala nevyužitá a tak by mu niečo mali vrátiť aj keď zarobil viac pretože to preplatil. Teda aspoň tak som to pochopil .
ja osobne tomu nerozumiem, obzvlášť, ak je v tom TPP, to pochybujem vôbec, že v takom prípade sa niečo vracia ale povedala mu to ekonómka, tak tá hádam vie, o čom hovorí......
@luc.ka To čo povedala ekonómka nemusí znamenať že má pravdu ani že nevie o čom hovorí Ja mám stále viac pocit že celé je to alchýmia Tri účtovníčky mi povedali každá inak ako sa účtujú stravne lístky
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
ja som bol ako zamestnanec vw v bratislave a 6 mesiacov a stadial som odisiel a potom som brigadoval 3 mesiace co mi poslali papiere na dane tak do kopy tak to tak vyslo
ja som do toho blby
ja osobne tomu nerozumiem, obzvlášť, ak je v tom TPP, to pochybujem vôbec, že v takom prípade sa niečo vracia ale povedala mu to ekonómka, tak tá hádam vie, o čom hovorí......