@wewo : Aj ja som to uz zazil, preto viem, ze ja by som sa tak nikdy nezachoval. Na to mam dievcata prilis rad aby som im jebol kopiju do srdca a este nou zatocil.
A ked sa s niekym rozides kvoli hluposti, tak HANBA NA TEBA NA CELY TVOJ ZIVOT, BODAJ BY SA AJ S TEBOU NIEKTO TAK "ZAHRAL". Ked neviete drzat svoje emocie pod kontrolou tak nemate pravo na vztah.
Alebo aspon noste cedulku okolo krku "emocionalne nestabilna/y" nech vas mozem na milove kroky obist.
Boooooooooooooooze uz to potom nema cenu treba premyslat co poviem a ne potom "sa uvedomit" proste to su take holky aj sraci co robia sceny a potom dobre ze sa nejdu hadzat pod vlak ...
@9 tak spravila si chybu tú si treba priznať a ak sa o tom rozumne porozprávate tak zistíte na čom ste teda či sa vám to oplatí skúšať zasa alebo či sa to zmenilo príliš nato aby ste spolu znova boli ...
@refugee praveze som nic neurobila..len on sa zmenil na presny opak toho co bol doteras..zacal hulit chlastat a kurvit sa...a pritom ked sme sa rozchadzali tak mal slzy v ociach a nemohol sa stoho spametat a ze ma ce v buducnosti urcite a teras ma nenavidi..hlavne ze ma nenavidi preto, co on sam robi a ja nic nerobim..dal si do hlavy ze som k--- a nevem co..pritom ja s nikym nic nemam...ako chapes..
@11 počkať tak ak sa zmenil a začal huliť a tak to sa ešte stáva ... teda že sa zadaný chalan nahúli sa stať môže že sa najebe čas od času je taky možné ale ot kurvenie sa mi vysvetli pls bo tkato to vypadá že chceš idiota
no to je tak ze jemu sa baby nepacia tym stylom ze by s nimi nieco chcel mat..proste skusa len ci dokaze najst nahradu za mna ale nedari sa mu..a vem ze ani nepodari..bo nam bolo fakt ze najlepsie ako sa len da...zatim so ziadnou nic nemal..maximalne pusy...ale ras mu as tak preplo ze malym scandam pisal komenty k takym odhalenejsim fotkam ze co by s nimi urobil no tie baby sa mu zdy hnusili a boli mu na smiech..tak ja nevem..ale nerobi to tak ze ako kurevnici, proste len hlada nahradu..
@14 no tak toto poznám kamoš sa rozišiel po dvoch rokoch s holkou a robí detto to isté teda opn zašiel aj oveľa ďalej lebo nedokázal pochopiť alebo sa skôr zmieriť s tým že stratil to naj čo v živote stretol ... ak ti na ňom záleží porozprávaj sa s ním a to poriadne bez chľastu a nehádajte sa ...
@refugee to som sa snazila us tolko krat ved ja som mu povedala ze sak veci sa riesia osobne a vklude a je setko v pohode..ale on asi ce aby sme boli rozhadani...sak oka...neham tak..teras sa na to snazim nemysliet a je to v pohode...
@natashatko mno skús mudať jednu šancu znova tú poslednú hádam si uvedomí že stratiť niekoho koho ľúbi ho bude bolieť viacej než keď sa pobije ... resp že mu chľast nevráti ten pocit keď je s kým ísť do dažďa ...
@natashatko tak toto je dosť zúfalý ale často praktizovaný postup u chalanov, nasilu z trucu si niekoho hľadať.. Ja osobne by som mu už teda šancu nedal, nedokázal by som takému niekomu veriť.. Možno keby to sám oľutoval a nerobil by potom také sprostosti ale s takýmto správaním určite nie...
@refugee on nece us so mnou byt...teda tak mi to povedal...a ja us som skusila hento a mi vynadal...on nevie co chce..ale potom ked niekomu sa lubim tak us velice vypisuje ze ci som s niekym nieco mala a stale...
@martin182 no len tu nejde o to ze ci ja mu dam sancu ale ja som ju cela od neho ze potom sam uvidi ze sa dobre rozhodol..ale on ako keby sa bal toho ze sa mu to znova zalubi.hovorim..neve co ce
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
A ked sa s niekym rozides kvoli hluposti, tak HANBA NA TEBA NA CELY TVOJ ZIVOT, BODAJ BY SA AJ S TEBOU NIEKTO TAK "ZAHRAL". Ked neviete drzat svoje emocie pod kontrolou tak nemate pravo na vztah.
Alebo aspon noste cedulku okolo krku "emocionalne nestabilna/y" nech vas mozem na milove kroky obist.