@nixxina super napad ........................................inac ja som mal od ucitelky dovolene nespat ..ale musel som pockat na posteli kym vsetky deti zaspali a tak som sa mohol ist hrat do triedy ...ale potichu
@nixxina jasne ze uznanie ,.,....to jak narokom ...ci pana v ms sa mi nikdy nechccelo spat a museli sme ....na strednej kolko krat sa stalo ze mi na hodine hlava padala a nemohli sme spat
ja som vzdy plakala bo nas nutili vsetkych spat na jednom boku aby sme sa nerozpravali a mna z toho bolel krk a bolo mi zle ... som neznasala spanie v skolke ... a co by som za neho teraz dala
Hahaha tak ja som nikdy nespala vtedy ale musela som bit v posteli tak som sa nudila a potom som budila ostatnych :pp co uz ja som v tom ze spi sa az vecer a to mi zostalo doteras D
nikdy som nechcela ísť spať... vždy som sa rozrevala a potom mi vychovávatelka povedala, že sa môžem ísť hrať... to som robila nápoky, že som sa rozrevala, lebo som vždy vedela, že sa potom môžem ísť hrať
iba keď sme prišli s výletu alebo bol náročný deň .. inak som nespal ... len naoko som ležal a keď všetci zaspali tak som si mohol v triede kresliť ... a keďže po spánku nám nosili ešte jesť tak som mal možnosť si vždy vybrať ... kto neskoro chodí ... sám sebe škodí
Ale teraz spim furt..pridem zo skoly..teda v zime som s avyhovarala ze na intraku sa neda nič tak som spala..a v lete bolo moc teplo na volačorobenie tak som zase len spala..a čil som sa zobudila aj teraz..škoda že v škôlke som si to nevážila
kedze som chodila do skolky kde robila moja mama, tak stale som mala vybavene exkluzivne miesto najdalej od ucitelky spolu s mojou vtedajsou najlepsou kamaratkou.
nikdy sme nespali a vzdy sme sa nejak hrali.
len raz... posledny den kedy sme mali poobednajsi spanok ona zaspala a ja som sa na nu za to strasne nasrala a nehrala som sa s nou, lebo som to brala ako zradu od nej
raz sa mi historicky podarilo zaspat, vzdycky som sa bud tvarila ze spim alebo som sa nasilu smiala vtipom, ktore mi hovoril spoluspiaci, lebo sa mi pacil. a za ten moj historicky spanok som potom dostala duplu som nemohla z toho jake boli ucitelky stastne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
55 komentov
mama ma potom aj vyberala zo škôlky hneď po obede
a teraz si občas poobede aj celkom rada pospím
u nas sa take nedalo vybavit :/
nikdy sme nespali a vzdy sme sa nejak hrali.
len raz... posledny den kedy sme mali poobednajsi spanok ona zaspala a ja som sa na nu za to strasne nasrala a nehrala som sa s nou, lebo som to brala ako zradu od nej
ale zato dnes!