@nicmanenapada smasho je ten exoticky, co sa vzdy na tom podiu natrasa ako keby mal svojou energiou zburat cely kulturak? ak ano, tak sa divim, ze @kukuricka je z neho paf =D
@transplantovana ? =D videl som ich raz nazivo.. zasmial som sa, znechutil, odisiel a viac som sa o nich s nikym nebavil ani o nich nepremyslal.. tato tema mi ich len pripomenula =P aspon keby nehrali to, co hraju..
moja otázka bola čisto informačná.. v sobotu som sa ocitla doslovne náhodou na ich koncerte. Nezaujali ma nejako x-tra, ale počúvať sa dajú. Pre mňa koncertová kapela, vyblázniť sa a ahoj čav. Možno zmením názor po širšom vypošutí tvorby, ku ktorému som sa ešte nedostala.
v jednom súhlasím s @kolini .. ich spevák bol kus ujetý, na mňa priveľký imageista, vonku teplo, všetci v krátkom rukáve a on nahodený v saku, po nejakom čase ho asi osvietilo a vyzliekol sa aj on.
nesúhlasím s ním ale keď ide o Smasha ..jediný komunikoval s publikom a jeho energia bola primeraná atmosfére.. horšie by bolo, keby si celý koncert len odstojí a odohrá na jednom mieste
odkaz pre tých čo ich poznajú, nedostanete nič len som zisťovala, koľko ľudí ich pozná, lebo podľa infošiek z netu majú niečo odohrané, ale medzi ľuďmi som o nich nepočula (teda aspoň v PD nie )
@kukuricka kedy som sa nazval intelektualom? o____O
@sisssa081 neviem ako to u nich fici teraz, ale pred dvoma rokmi salelo asi 10 dievcat v prvej rade a to bola cela ich atmosfera.. no jemu to asi stacilo =D
@kolini nás bolo podstatne viacej, bez ohľadu na pohlavie .. síce pravda, ženy sa bavili viac .. neviem síce koľko ľudí bolo prítomných, ale s určitosťou viem, že veľa .. bol problém pretlačiť sa preč
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
Teraz čo?
dostanem za to niečo?
@majo
zjavne jeho taktika na dievcatka funguje
v jednom súhlasím s @kolini .. ich spevák bol kus ujetý, na mňa priveľký imageista, vonku teplo, všetci v krátkom rukáve a on nahodený v saku, po nejakom čase ho asi osvietilo a vyzliekol sa aj on.
nesúhlasím s ním ale keď ide o Smasha ..jediný komunikoval s publikom a jeho energia bola primeraná atmosfére.. horšie by bolo, keby si celý koncert len odstojí a odohrá na jednom mieste
odkaz pre tých čo ich poznajú, nedostanete nič len som zisťovala, koľko ľudí ich pozná, lebo podľa infošiek z netu majú niečo odohrané, ale medzi ľuďmi som o nich nepočula (teda aspoň v PD nie )
@sisssa081 neviem ako to u nich fici teraz, ale pred dvoma rokmi salelo asi 10 dievcat v prvej rade a to bola cela ich atmosfera.. no jemu to asi stacilo =D