predstavte si takúto situáciu : Si sudca a máš pred sebou dvoch väznov. Jedného máš prepustiť a druhému dať trest smrti. Jeden väzeň zabil svojho suseda, lebo mu znásilnil dcéru. Druhý väzen je žena, ktorá išla na potrat, lebo zistila že dieťa s a narodí
ja by som dala trest smrti obeti prvého zločinu, ak by to bol prežil (resp. ak sme v čisto fiktívnej situácii oživila a znova zabila)
a páchateľovi prvého len nejaký ľahší trest alebo dačo
ženskej možno tak pokutu alebo podmienku, ak by to bolo po treťom mesiaci, či koľko je tá lehota, kým sa to môže
ale mám strašne blbý pocit, že oba prípady sa viažu na jednu a tú istú údalosť
a k teme: to, ze niekto ublizi jemu alebo clenom jeho rodiny mu nedava pravo ublizit alebo zabit bez trestu...a ako niekedy sa necudujem, preco znasilnuju tie pubertiacky, mozno tak 8 z 10 pripadov si za to mozu sami resp. naviedli pachatela, aby znaislnenie uskutocnil lahsie...
§ 153
Tehotná žena, ktorá svoje tehotenstvo sama umelo preruší alebo iného o to požiada, alebo mu to dovolí, nie je za taký čin trestne zodpovedná, a to ani podľa ustanovení o návodcovi a pomocníkovi.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
a páchateľovi prvého len nejaký ľahší trest alebo dačo
ženskej možno tak pokutu alebo podmienku, ak by to bolo po treťom mesiaci, či koľko je tá lehota, kým sa to môže
ale mám strašne blbý pocit, že oba prípady sa viažu na jednu a tú istú údalosť
Ja neviem ale mam ta rad !!!!
ani by som to nedokázal radšej seba
ved sa aj robia testy dopredu preto že ak hrozí ťažké postihnutie tak aby sa odobralo radšej.
a k teme: to, ze niekto ublizi jemu alebo clenom jeho rodiny mu nedava pravo ublizit alebo zabit bez trestu...a ako niekedy sa necudujem, preco znasilnuju tie pubertiacky, mozno tak 8 z 10 pripadov si za to mozu sami resp. naviedli pachatela, aby znaislnenie uskutocnil lahsie...
asize vrazda je zlocin, ci uz si uplne mimo?
ale tak...asi by som pustila ženu...nvm.
§ 153
Tehotná žena, ktorá svoje tehotenstvo sama umelo preruší alebo iného o to požiada, alebo mu to dovolí, nie je za taký čin trestne zodpovedná, a to ani podľa ustanovení o návodcovi a pomocníkovi.
Ale keby predsa tak tomu chlapíkovi čo zabil človeka len preto , že mu znásilnil dcéru a nech mi tu nikto netvrdí , že je to adekvátne tomu činu.