@1 neboj, nedala som to dokopy, ani to tak nebolo myslene len neda sa zadat dostatocne vela moznosti...inak by politologia bola spolu s humanitnymi a tych je uz aj tak moc vela...
@azizi ja som o tom prvýkrát počula, keď som si tam dávala prihlášku a polovicu prvého semestra som sa prekvapovala deň za dňom, že čo to vlastne študujem
@17 Na poľnohospodárskej univerzite v nitre, nie ? Kamošov brat tam študuje dajakú mechanizáciu alebo čo a vraví že to na tej škole nieje až tak veľmi náročné... ževraj teda... a tebe sa ako darí, skúšky atď ? treba sa tam veľa učiť ?
UCM Trnava - Nemecký jazyk v odbornej komunikácii (tlmočníctvo), strasna zaberacka....v oktobri som zacala a vyzera to tak, ze tymto mesiacom tam moje posobenie aj konci
@25 no také študuje kamoš, ale nič moc odbor, aspoň pre mňa, lebo ma to nebaví...heh na mojom odbore hej lebo to profáci berú príliš vážne a moja fakulta má dosť prísne hodnotenie skúšok...v pondelok ma čaká najťažšia skúška
@nessallia no prepac, ale tie dve veci som vobec nevedela kam dat... uznavam, ze takto je to blbo... Ale aj tak sa svet nezruti (snad...a ak predsa, tak vraj az v roku 2012, cize mame este casu a casu)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
a kde je informatika, mechatronika, strojárstvo, stavbárina?
teória interaktívnych médií. a viem, že neviete, čo to je
» www.phil.muni.cz/music/staticpag...