Ak som prestala chodiť do LS , škola ma bude evidovať ako študenta do júna? a potom mám čakať papier? vie mi niekto poradiť,kto má čosi podobné za sebou ?
@fauxpaux pokiaľ chceš naďalej využívať nejaké študentské zľavy napr cestovat na študentsky listok cez ISIC, alebo nejaké podobné veci, alebo berieš sociálne štipko, alebo poberáš sirotský dôchodok, tak z toho hľadiska sa ti oplatí nechať sa normálne vyhodiť takým štýlom, že proste prestaneš chodiť do školy a po letnom semestri, resp. pred začiatkom ďalšieho zimného ti príde papier o nesplnení podmienok, teda, nebudeš mať dostatočný počet kreditov, aby si prešla do ďalšieho ročníka, keďže nebudeš už chodiť do školy a automaticky ťa tým pádom vylúčia.
avšak ak budeš chcieť ísť potom na inú VŠ, tak si budeš musieť jeden ročník už zaplatiť
no každopádne, ak poberáš/používaš/alebo ako to nazvať niektorú z tých výhod, ktorú som hore spomenula, určite sa nechaj vyhodiť až papierom po letnom semestri. Sama som to tak urobila
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
avšak ak budeš chcieť ísť potom na inú VŠ, tak si budeš musieť jeden ročník už zaplatiť
no každopádne, ak poberáš/používaš/alebo ako to nazvať niektorú z tých výhod, ktorú som hore spomenula, určite sa nechaj vyhodiť až papierom po letnom semestri. Sama som to tak urobila