Chcel by som sa spýtať tých čo študujú VŠ ekonomického zamerania (jedno aký odbor), či sa tam vyučuje aj fyzika a informatika, ktoré majú k matematike dosť blízko a ešte aj, či je to ťažká škola a pod.
ako by si tam už len chcel využiť fyziku? tá informatika ešte hej. a ťažké vzhľadom k čomu? keď to porovnáš so sociálnou prácou tak áno. keď s medicínou tak vôbec
fyziku tam sme nemali vôbec a ani nebudeme...v 1.ročníku som mala matiku oba semestre...tá bola riadne ťažká, v 2. v zimnom štatistiku, pokiaľ ti dovolia použiť vzorce tak to už nie je také ako matika, ale aj tak viac ako pol ročníka prenáša, v 1. bola celý rok informatika a v2. sme mali už len voliteľné PC grafika a internet pre ekonomov-kde sme si robili vlastné stránky pre vlastnú fiktívnu firmu...som na UMB...je vraj ťažšia ako v BA, oproti humanitným je ekonomia ťažšia, ale oproti technike, medicíne, matfyze ľahšia
to je ...to bol moj obľúbený v druháku....za naše kreatívne webstránky firmy čo sme robili vo Worde, Publisheri a webnode sme dostávali body do známky, zbytok teoretický test a na grafike sme kreslili logá v Coreli...no sranda to bola
fajne 3 min. od domu ja chodím na tú Popradskú EF UMB na autobuse ....tak neviem ako v BB....neviem aký sú učitelia v BB na jazyky, lebo my v PP máme vlastných, ale niektorí čo učia iné predmety ako psychologia, sociologia....a iné voliteľné súvisiace s noskou, tak tí sú spoloční...1 jazyk je povinný, ten si musíš dať, poto môžeš a nemusíš povinne voliteľný a výberový...takže max.3 jazyky môžeš mať...a na aký odbor chceš ísť??
všetky sú celkom dobre...ja som na ekon. a manžmente podniku, ešte je verejná správa, cestovný ruch, financie, eMP v angličtine z toho financie sú podľa mna najťažšie...ja som s EMP spokojná, ešte som zvažovala cest. ruch, leob je zaujímavý, ale lepšie uplatnenie je s EMP
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
to je ...to bol moj obľúbený v druháku....za naše kreatívne webstránky firmy čo sme robili vo Worde, Publisheri a webnode sme dostávali body do známky, zbytok teoretický test a na grafike sme kreslili logá v Coreli...no sranda to bola
fajne 3 min. od domu ja chodím na tú Popradskú EF UMB na autobuse ....tak neviem ako v BB....neviem aký sú učitelia v BB na jazyky, lebo my v PP máme vlastných, ale niektorí čo učia iné predmety ako psychologia, sociologia....a iné voliteľné súvisiace s noskou, tak tí sú spoloční...1 jazyk je povinný, ten si musíš dať, poto môžeš a nemusíš povinne voliteľný a výberový...takže max.3 jazyky môžeš mať...a na aký odbor chceš ísť??
všetky sú celkom dobre...ja som na ekon. a manžmente podniku, ešte je verejná správa, cestovný ruch, financie, eMP v angličtine z toho financie sú podľa mna najťažšie...ja som s EMP spokojná, ešte som zvažovala cest. ruch, leob je zaujímavý, ale lepšie uplatnenie je s EMP