myslím, že to bude jeden veľký výkrik do tmy toto fórum..moje , ale pedsa ..ehm ehm : hľadám nejakého človeka , ktorý sa chystá, alebo študuje estetiku na UKF alebo UNIPO , veľmi by ma zaujimal váš názor na štúdium tohto odboru , či neviete o nejakom príp
@1 ...ale ked chce tuto kolegynka zahodit 5 rokov zivota tak by sme ju mali podporit ..... ....estetika ...myslel som si ze najhorsie co moze byt je studovat historiu v kombinacii s filozofiou .....ale toto tu je este vacsi blud
Voľakedy som študoval estetiku. V kombinácii s filozofiou. Na MUNI. Trvalo mi pár semestrov, kým som zistil, že snažiť sa objektívne rozprávať o umení a o bytí je dobré akurát na uvedomenie si zbytočnosti objektívneho rozprávania o umení a o bytí.
Radšej umenie a bytie tvorím. Ale proti gustu žiaden dišputát,
Nech je to tak či onak, na estetiku sa zväčša hlásia uchádzači, ktorí nie sú príliš... ako to slušne povedať... chytrí.
Pokiaľ si bystrejšia než mravcožrút, tak si už teraz v podstate prijatá.
pokiaľ sa ozaj chceš niečomu takému venovať,napríklad divadlu,vyznáš sa do všetkého, tak je to ok, aj keď ani ja by som si takýto odbor nevybrala.. a je to asi len biflenie lebo tam máš dejiny hudby, filmu, výtvarného umenia, divadla.. no všetkého
na UKF si hlavne nedávaj kombináciu s niečím na pedagogickej fakulte,lebo tie dve spolu ozaj nevedia spolupracovať, a keď si dáš len jednoodborovú estetiku,budeš boh, neviem prečo tí učitelia to tak berú, veď chudáci dvojodboroví sa toho musia viac učiť..
viem že jeden učiteľ tam je ozaj dobrý, viedeň mu dovolila prerobiť nejaké predstavenie,pričom to nedovolili ani SND spraviť.. takže to so žiakmi pripravil, možno z neho v budúcnosti niečo slávne bude á inak sa tam nájdu aj dilinkovci, ale veď to všade
k prijímačkám ti neviem nič povedať takže môj koment je zajste úplne zbytočný
ja som na estetike, ale mám to v kombinácií s jazykom. ani by som nešla na jednoodbor, lebo sa mi to zdá moc ľahké a nevyužiteľné (ale tak nevieme, kde bude pracovný trh o päť desať rokov, že?) no, mňa to baví, učitelia sú v pohode na UKF.
estetika,na ukf?tusim sa prijimacky neberu,newiem,no na UKF na tento odbor sa dostanes!a aj do ba.
to chces fakt ist na urad prace?ako iny radia,tento odbor je zbytocny a uplatnit sa s nim mozes jedine v zahranici,pri davani pozor na obrazy v galeriach
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
Radšej umenie a bytie tvorím. Ale proti gustu žiaden dišputát,
Nech je to tak či onak, na estetiku sa zväčša hlásia uchádzači, ktorí nie sú príliš... ako to slušne povedať... chytrí.
Pokiaľ si bystrejšia než mravcožrút, tak si už teraz v podstate prijatá.
na UKF si hlavne nedávaj kombináciu s niečím na pedagogickej fakulte,lebo tie dve spolu ozaj nevedia spolupracovať, a keď si dáš len jednoodborovú estetiku,budeš boh, neviem prečo tí učitelia to tak berú, veď chudáci dvojodboroví sa toho musia viac učiť..
viem že jeden učiteľ tam je ozaj dobrý, viedeň mu dovolila prerobiť nejaké predstavenie,pričom to nedovolili ani SND spraviť.. takže to so žiakmi pripravil, možno z neho v budúcnosti niečo slávne bude á inak sa tam nájdu aj dilinkovci, ale veď to všade
k prijímačkám ti neviem nič povedať takže môj koment je zajste úplne zbytočný
to chces fakt ist na urad prace?ako iny radia,tento odbor je zbytocny a uplatnit sa s nim mozes jedine v zahranici,pri davani pozor na obrazy v galeriach