Ahojte, prosím vás má niekto skúsenosti s vysokou školou hotelovou v Prahe? Mám záujem o niečo takéto ale dosť ma zarazilo to, že si pýtajú to školné. Oplatí sa tam ísť za tie peniaze?
Vela ludi z nasej skoly tam chodi.. vybavenie a vzhlad skoly celkovo je super (bodaj by nebolo za 1000e na semester
Ale co sa tyka samotnej skoly nevidim na tych odboroch nic tak strasne specificke co byvsa nedalo naucit inde. Ako ano ke to zamerane na hotelierstvo.. ale zakladne principy manazmentu a marketingu napr. su vsade rovnake..
Podla mna sa to absolutne neoplati.
10 000e dokopy vyhodenych za nic.. ked chces pracovat v hotelierstve radsej si tie peniaze usetri a mozes si hned otvorit prevadzku po VS..
neviem som dost skepticka.. beriem to viac menej ako kupeny titul..
@sheily nevieš náhodou ako to je potom s uplatnením? či mi to naozaj k niečomu pomôže, alebo ak sa budem snažiť dá sa do cestovného ruchu prepracovať aj bez tejto školy?
Tak ja si mi myslim ze uplatnenie nezavisi od skoly ale od konkretneho cloveka...
ak je niekto dobry v tom co robi a je prieborny uplatni sa aj so statnou VS.. ak je niekto debil nepomoze mu ani Harvard v zivotopise...
@anjelyk tiež som chcela ísť keďže aj teraz končím na hotelke.. ale za tie peniaze sa to neoplatí.. ak chceš CR tak v Prahe je ekonomická a je tam taký odbor
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
Ale co sa tyka samotnej skoly nevidim na tych odboroch nic tak strasne specificke co byvsa nedalo naucit inde. Ako ano ke to zamerane na hotelierstvo.. ale zakladne principy manazmentu a marketingu napr. su vsade rovnake..
Podla mna sa to absolutne neoplati.
10 000e dokopy vyhodenych za nic.. ked chces pracovat v hotelierstve radsej si tie peniaze usetri a mozes si hned otvorit prevadzku po VS..
neviem som dost skepticka.. beriem to viac menej ako kupeny titul..
ak je niekto dobry v tom co robi a je prieborny uplatni sa aj so statnou VS.. ak je niekto debil nepomoze mu ani Harvard v zivotopise...