ahojte, mate nejakych kamaratov, ktori chodia na medicinu? co hovoria? a aky vy mate nazor na tie skoly? slovensko - česko? priprava na prijimacky? studium tam?
Ešte také tri mesiace dozadu som medicínu mala v pláne no vzdala som to... ale čo som si zisťovala školy a tak, tak najlepšie by bolo ísť pravdepodobne do ČR, pár ľudí je v Brne a nesťažujú sa ... prijímačky: bio, chem, fyz... a tak...
segra je v Brne a chvali si,je to ale teda riadna makacky o tom niet pochbyt,jasne je to na nej vidiet.....a kamosku mam v Blave a ta je mylim tiez spokojny,ale zase segra co je v Brne veavi ze do Blavy by nikdy nesla i ked povodne ju vzali aj tam aj do Ke....
sestra mi chodí na medicínu a je štvrtáčka... je to ťažké, ale dá sa to zvládnuť... chodí na medicínu do KE. Na prijímačky sa učila 6 týždňov a dostala sa do prvej polovice... len jedna vec, ak to chceš v živote robiť, a vieš sedieť na prdeli a učiť sa tak choď... ...a čo sa týka SR alebo ČR...myslím, že to máš jedno...diplom dostaneš tak či tak...
sestra studuje v mt ale mam kamosou co su v ke ba aj v cechach tazko sa dostat a potom dries ako kon aby si sa udrzal... ak chces mat neaky vysokoskolsky zivot typu zury a tak, tak medicina nieje to prave...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
Praha, Brno.
ked chces kvalitu.