Na UCM nikdy nechoď lebo to je STOKA !!! tam nikdy nechoď to nie je škola, ale inštitút !!! Oni tam nič nerobia a uplatnenie z UCM je menšie ako 0 % vyber si hoci čo len nie UCM !!! tam sa ide študovať iba ak ťa inam nezoberú .....
@austin1991 ..podobne nazory som už niekde videla, preto som aj sem zahrnula tu otazku.. ty chodiš niekde na vyšku, či to vieš len preto, že si z Trnavy?
Históriu do Trnavy si dám aj ja, majú tam napísané, že máš + 100 bodov ak študuješ na gymnáziu a + 25 ak máš maturitu z dejepisu nevieš prosím ťa, ktoré vysvedčenia sa majú posielať na históriu do Trnavy?
@nikis yop, viem o tom, chodím na gympel a idem maturovať aj z dejepisu, preto som si to dala..
vysvedčenia? prečo by sa tam mali posielať vysvedčenia? ..ved na prihlaške budeš mať vysledky z prvých troch rokov, ktoré ti potvrdí škola a maturitné vysvedčenie+ to zo 4.ročníku treba poslať hned nejako po maturitách, ak ťa prijmu
Chodím na STU, ale na UCM chodia moji spolužiaci čo maturovali v septembri tak myslím si, že to hovorí za všetko... prípravné kurzy zaplatíš si prijatie 30€ tri razy ideš ak stihneš zapísať si všetky otázky a odpovede tak máš prijatie isté lebo to čo je na prípravných kurzoch tie isté otázky sú aj na prijímačkách ... a aj keby si mala zo 400 bodov 150 tak si prijatá, opisovať môžeš nikto ti nič nepovie. Ale potom aby si odtiaľ neutekala ako každý čo má v hlave trochu rozumu, všetci čo si tam rokodchodili a majú an to idú z tej školy čo najďalej preč ...
@vikiii222 ..tak o tom som pravdupovediac snivala cele tri roky na gympli, ale naši mi povedali, že intrak mi platiť nebudu, ked je ten odbor aj v Nitre a sama si to platiť nedokažem
@overexcitedgirl A pozor na to lebo niektoré školy neuznávajú vysvedčenia potvrdené školou lebo to nie je pre nich dôveryhodné napr na EUBA, vyhodili pred vstupom na prijímačky kopu ľudí lebo mali vysvedčenia od školy potvrdené
@austin1991 ..viem o tom, lebo niektorí spolužiaci, čo idú na právo, musia mať všetky vysvedčenia overene.. ale na hentie školy stačií potvrdenie zo školy, pravdaže pokial maturujem tento rok, inak by som si všetko musela davať overovať
@overexcitedgirl vyjadrim sa len k tym zivotopisom ... ostatne nemam info... ja by som davvala kazdu pracovnu skusenost, a aj to mam napisane v zivotppise... okrem zbierana jahod par dni to som tam nepisala ... je vidiet, ze si samostatna a tak, ze chces nieco robit ... a aj pri praci to pomoze
@overexcitedgirl aha chapem, ale tak ked uz rozmyslasw nad trnavou... podla mna to uz je jedno ci BA alebo TT... nehovorime o 100km.. teda n ie je jedno, lebo BA je kvalitnejsie.. co sa tyka nitri, nemam sajnu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
vysvedčenia? prečo by sa tam mali posielať vysvedčenia? ..ved na prihlaške budeš mať vysledky z prvých troch rokov, ktoré ti potvrdí škola a maturitné vysvedčenie+ to zo 4.ročníku treba poslať hned nejako po maturitách, ak ťa prijmu