Ľudia čo ste skúšali výšku a nedokončili (dobrovoľne odišli) nechýba Vám univerzitné prostredie ?
Ja som to vzdal po dvoch semestroch síce už pred pár rokmi, ale stále sa toho pocitu nemôžem zbaviť. (koment)
Už len to, že ste v prostredí ľudí vo vašom veku. Čo sa odbornosti týka nieje problém nájsť ľudí s ktorými sa dá pokecať o tom čo vás baví (it, elektro, hacking) a veľa z nich aj niečo vie. Prípadne sú tam možnosti zorganizovať nejaký projekt (sem tam aj škola prispeje) a poradiť sa o danej veci s profesorom.
To všetko sa mi páčilo, ale niektoré veci ma fakt dosť štvali. Učenie sa často zastaraných metód kde niektorí profáci niesú ochotní si ani vypočuť iné riešenie. Prípadne ponižovanie od profákov ktorí neustále hovoria ako na výške nemáte čo hľadat keď vám nejde matematika a podobne.
Rozhodne sa tam nevrátim, táto téma je skôr len na zamyslenie
Ja by som sa ešte na vs vratila. Samozrejme že na inú než tu čo som vyštudovala. Keby som mohla vrátiť čas o tie roky spať, využila by som ich miliónkrát produktivnejsie.
Ja som na výšku nešla... Ktovie, ak pôjdem, tak externe, škola mi vôbec nechýba. Učiť sa môžem aj doma (plus vybrať si, čo chcem, kedy chcem, ako chcem) a so spolužiakmi som si aj tak nemala čo povedať, ja sa akosi cítim lepšie, keď mi kolegyne ukazujú fotky vnukov, ako keď sa spolužiačky rozprávajú o tom, ako boli na chate a stratili fúrik
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
To všetko sa mi páčilo, ale niektoré veci ma fakt dosť štvali. Učenie sa často zastaraných metód kde niektorí profáci niesú ochotní si ani vypočuť iné riešenie. Prípadne ponižovanie od profákov ktorí neustále hovoria ako na výške nemáte čo hľadat keď vám nejde matematika a podobne.
Rozhodne sa tam nevrátim, táto téma je skôr len na zamyslenie