Skola ti potvrdenie da, aj ked nematurujes. Ja si tento rok podavam prihlasky, maturovala som minuly rok a uz vtedy nas moja skola informovala, ze po novom ti moze potvrdit znamky aj stredna skola. Samozrejme, overit maturitne vysvedcennie si musis dat, ale za ostatne zacvakas zbytocne.
no toto čo ste sem písali, neplatí zase všeobecne......na Policajnú akadémiu (asi 5 - 6 spolužiaci mi tam idú) potrebujete aj overené fotokópie VŠETKÝCH vysvedčení, t.j. 1. - 4. ročník......ale zase, závisí od školy
@fluptak Áno, asi máš pravdu, ale myslím, že pokiaľ to škola vyslovene nepožaduje, stačí aj potvrdenie od školy. A teda neviem ako iné školy, ja som chodila na obyčajné gymnázium a pamätám si, ako nám to oznamovali ako novinku. Len som reagovala na tých, čo tvrdili, že ak už zmaturovala, tak škola jej to nedá.
@ tangerina ale ba ba dá, len som chcela vediet či treba tu peciatku zo skoly mne tam netreba ani znamky ani vysvedcka žiadne len cisto to potvrdenie či trebalo a btw mirusa nejdem do ZA dandan si vymysla
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
notarsky overene vysvedcka ( overene kopie ofc ) som aj ja posielal