do Presova ma na psycho vzali podla znamok... takze dostat sa tam bolo relativne lahke D
robila som primacky do KE... ucila som sa tak den...max...biologiu..a to som z nej nematurovala... ucila som sa len z tej odporucanej knihy co tam bola...bolo to asi 50 stran..a vsetky otazky boli cisto z toho ..akurat tu knihu je relativne naozaj tazko zohnat... takze ked sa clovek toto dobre nauci myslim , ze nieje nic strasne sa tam dostat.... anglina bola naozaj velmi lahka..tak uroven B1 mozno
@nixxina .. a čo je to za kniha ?? .. no anglina to v pohode .. z bio som maturovala .. to dačo si hádam pamätám .. ale onéé .. a zobrali ťa tam ? :. a aké si mala známky, lebo ja celkom teda dosť hrozné priemery
@acheraya neni tam v dakej odporucanej literature alebo v com?? mala som ju aj naskenovanu ale neutism kde sa to nachadza naozaj... a ten nazov si nepamatam ale tak ja som to z dakade musela mat musela tam byt daka odporucana literatura alebo co , pamatam si ze to malo dva diely... a bolo to daco ze bio pre gymnazia , postuduj na stranke alebo kde... urcite to tam je
a do PO no mala som znamky uz uplne neviem ale asi - prvak:2 dvojky druhak:1 dvojka a tretiak stvrtak ciste
Ja som momentalne tretiak na psychologii na UPJS. Robili sme prijmacky, z NOS-ky, anglictiny a biologie a co ja viem.... mne nepripadalo nejake tazke sa tam dostat, aj ked viem o ludoch co to skusali viac rokov za sebou a neuspesne, takze je to asi individualne.
@bangbangboom prišlo mi to také neobjektívne, keď niekto má sám seba posúdiť na škalé od 1 po 6 .... neviem, zaujímalo by ma fakt, podľačoho to bodovali, lebo tam nie je možnosť srpávnej či nesprávnej odpovede
@sonicka22 a hlavne ta psycho bola bodovana ako?? tiez 10 bodov za otazku?? a tie rychlostne?? ja som si myslela ze za tu psycho a rychlostne budem dokopy tak 150 a mam len 94 O___o nechapem tomu
@bangbangboom neviem, lebo aj ja mám málo bodov, ak do toho nepočítali ten záverečný test .... ale myslím, že jednotlivé úlohy boli za 10 bodov
ja som bola aj min. rok, no minulý rok sme mali 20 otázok zo psychológie a 18 otázok z toho špeciálneho testu a ten posledný už nebo ... a úlohy boli bodované za 10 bodov
@sonicka22 a pocuj, ked ti minuly rok prisiel list ze ta nevzali, bol tam napisany aj pocet bodov ktory si dosiahla? .. pripadne ci tam naaahodou nebolo na kolko otazok si odpovedala dobre, na kolko zle a na kolko vobec.. dost to potrebujem vediet
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
69 komentov
robila som primacky do KE... ucila som sa tak den...max...biologiu..a to som z nej nematurovala... ucila som sa len z tej odporucanej knihy co tam bola...bolo to asi 50 stran..a vsetky otazky boli cisto z toho ..akurat tu knihu je relativne naozaj tazko zohnat... takze ked sa clovek toto dobre nauci myslim , ze nieje nic strasne sa tam dostat.... anglina bola naozaj velmi lahka..tak uroven B1 mozno
@vast ... nooo a učíš sa ??
a do PO no mala som znamky uz uplne neviem ale asi - prvak:2 dvojky druhak:1 dvojka a tretiak stvrtak ciste
a hej musí to dade tam byť ale moc sa mi to nechce hľadať, ale idem pozrieť teda biolu no to som na gympli takže to je ok no
@vast N416 .. hej, 13.6 .. a ty ?
@vast no ja som na muzejnej ..
ja budem v BA uz asi od 12.. pretoze mam 12trnavu 13ba a 14trnavu
budem pendlovat ako dement
ale tak na tu kavu mozme aj tak nie?
ved ja uz o osmej rano pisem asi :
@acheraya no dobre
@vast
@sonicka22
@weeninka
@bangbangboom
@ivkapivka
tu to máte inak
ja som bola aj min. rok, no minulý rok sme mali 20 otázok zo psychológie a 18 otázok z toho špeciálneho testu a ten posledný už nebo ... a úlohy boli bodované za 10 bodov