Ahojte,keby máte príležitosť a záujem šli by ste na nejaký pobyt cez VŠ?,rozhodli by ste sa ísť už v prvom ročníku(keby sa dá) alebo by ste mali strach že neskor už nedobehnete učivo?,a ktorú krajinu by ste vybrali,dám zopár príkladov v prvom komente ale
@grietusha@Alex458 skvele napady len čo je tá obmedzujúca časť,je angličtina,nechcem sa adaptovať na ďalšie nové jazyky,ale iba profesionalnejsie na angličtinu,či myslíte,že aj v krajinách ako fínsko alebo aj v Ázií by som mohol ostať iba na AJ,bez toho aby som sa musel učiť ich jazyky? vďaka
Isiel som tam s francuzstinou. Bol som rok v Nice a ucil resp. riadne som sa za ten rok posunul vo francuzstine. Vo Francuzsku je malokto, kto vie resp. chce rozpravat po anglicky. Odporucam aspon na polrok.
@jednookaustrica štúdium som mala v angličtine, ale je dobré sa učiť miestny jazyk, príde mi škoda nevyužiť takú príležitosť. okrem toho sa mi fínčina výborne hodila, keď som sa stretla s ľuďmi, ktorým moc angličtina nešla.
@monogatari no z tej ponuky so brat vybral Litvu takže teba chválim stále za výber Fínsko je tiež such a interesting county o. O .. @Grietusha a ako vedia Fíni angličtinu?myskum tak všeobecne na uliciach ze ako je integrovaný ten jazyk u nich tak všeobecne a finstina, ťažká alebo ľahká povedzme na počutie a na rozprávanie v porovnaní s angličtinou
@jednookaustrica horšie než Švédi a Nóri. mimo Helsiniek to je tak na úrovni toho, ako napr. v Bratislave.
nie som schopná posúdiť, ja sa jazyky učím veľmi rýchlo, takže sa spýtaj skôr iných.
@jednookaustrica v Ázii veľmi málo. Angličtinu vedia na komunikatívnej úrovni hlavne na úradoch atd, v bežnom verejnom styku nájdeš veľmi málo ľudí, ktorí rozprávajú anglicky. Ako oni ako-tak vedia, ale nerozprávajú. Takže ak pôjdeš do obchodu alebo na trh, ťažko sa dorozumieš.
V Fínsku a Škandinávii celkovo to je lepšie, ale kamoška išla do Dánska a musela sa učiť dánsky lebo všetko anglina nepokryla.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
Fínsko,USA,KANADA,VB,..a samozrejme že zo Slov. univerzír nebude možnosť ísť na tie "najlepšie univerzity" sveta ..
nie som schopná posúdiť, ja sa jazyky učím veľmi rýchlo, takže sa spýtaj skôr iných.
V Fínsku a Škandinávii celkovo to je lepšie, ale kamoška išla do Dánska a musela sa učiť dánsky lebo všetko anglina nepokryla.