Moje známe tam študujú. Dostať sa tam dostaneš, ale vraj pri mnohých skúškach (aj keď sa mesiace učíš deň a noc) tak ked sa neklepneš po vrecku, tak ich nezrobíš.
Je fakt, ze ak sa tam dostanes musis sa pripravit na to ze tvoja skola bude mat dost zlu povest Ja tu studujem, som stvrtacka a zatial som kazdu skusku spravila na prvykrat a v zivote som nikomu nic nemusela platit a ani mi to nebolo naznacene. Viem ze aj moji spoluziaci su vacsina z uplne normalnych rodin a v pohode prechadzaju bez toho aby niekoho uplacali. Ale je pravda ze tych kauz v suvislosti s nasou skolou uz bolo az privela a mna aj mojich spoluziakov mrzi ze ma teraz povest taku aku ma..pravda je ze vacsinou sa tyka ta korupcia zahranicnych studentov a ak sa budes svedomito ucit urcite vsetky skusky urobis a aj skolu skoncis bez toho, aby si nieco niekomu platila
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
(a som počula že dosť je to tam o známostiach a peniažkoch)
Áno, korupcia tam funguje veľmi efektívne, ale rozhodne na ňu nikto nie je odkázaný. Presne ako @6