asi otrepaná téma ale neviem si rady ani ja Budúci rok maturujem na gyme a mala by som vedieť čo chcem študovať.. Ale ja to neviem. lákala by ma práca v agentúre, delegátka, nejaká masmediálna vš alebo vš marketingu. Chcem sa spýtať kde v čechách sa d
uplatnenie žiadne ale ak nie si na technológie tak žiaľ bohu ale ak Ti mám poradiť skús medicínu hocakého druhu ale takýchto je strašne veľa na každom kroku je ich plno lebo je to najprimitívnejšie a vyštuduje to každý
@5 ak ju to baví tak kľudne nech ide. Človek sa môže uplatniť aj keď nemá mozog na technológie. Rovnako aj medicínu nejde vyštudovať len tak (nehovoriac o tom, koľkí idú na medicínu a ani sa tam nedostanú).
radšej nech robí to, čo ju bude baviť, než trápiť sa na nejakej informatike.
@burble to neviem ja som proste čítala baklanistika možno to raz bude nejaký odbor však sú všelijaké možno nejaký vegánsky kde sa bude učiť ako správne vyrábať jedlo z baklažánov
@doyouhearme prečo zrovna informatike tá je primitívna nakoľko som programátor viem o čom hovorím skôr elektrotechnika alebo strojníctvo či stavebníctvo ale informatika je dosť jednoduchá až moc
Každý sa môže z hocijakej školy uplatniť, len treba chcieť a niečo pre to aj urobiť ..Ak ťa baví marketing a massmédiá tak choď na takú VŠ, je takých plno.. veľa šťastia prajem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
radšej nech robí to, čo ju bude baviť, než trápiť sa na nejakej informatike.