Ahojte, je tu niekto kto úspešne vyštudoval túto školu v Košiciach a vie mi na ňu povedať názor?(hlavne ma zaujíma uplatnenie, a či napr. s Bc zoberú prednostne do policajného zboru ako to píšu na stranke)
@4 súhlasím. Čo si budeme klamať, za titul si platíš, Bc. ťa bude stáť skoro 3 tisíc € školného. Ten spolužiak ledva prešiel SŠ, nikdy sa neučil a VŠ skončil úplne v pohode.
Kamos pre ktoreho to zistujem tam chce ist externe. Cize platil by tak ci tak, za externe sa plati vsade. Ucil sa dobre. Je to asi jediny odbor ktory by casovo zvladal. Preto sa pytam.
Úprimne, kedysi sa písali články, že je to jedna z najhorších škôl. Platíš si za všetko, všetko dostaneš. Vo firmách ľudí s touto školou nechcú (viem to, robila som na PR), či v PZ neviem. Radšej nech si to pogoogli, píšu o tom dosť na nete, mne sa to hľadať nechce ale ked sa dobre učil, tak asi neni sprostý a nepatrí na tú školu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov