Ahojte,chcel by som študovať v Prahe na vše,ale neviem sa rozhodnúť na ktorej fakulte.Určite nechcem ísť na FM a ani na FMV a z ďalších 4 si neviem vybrať. Mohli by ste mi prosím vás popísať náročnosť daných fakúlt respektíve uplatnenie do budúcna ?
Kazda z tych fakult a odborov ma ine moznosti uplatnenia, nikto ti to tu nebude dopodrobna vypisovat. Prejdi si stranky skoly, k jednotlivym odborom tam isto najdes aj oblasti, v ktorych by si mohol pracovat. Kazdopadne, uplatnenie mas z vacsiny odborov viac ako dobre. Co sa tyka narocnosti, tak podla mna najnarocnejsie fakulty su FFU a FIS, ale nic co by normalny clovek nedokazal zvladnut.
@jozef1234 popravde, ide to kazdym rokom dolu vodou, az mi to prekaza, lebo takto sa tam ozaj uz dostane hocikto... Aktualne limity tusim zverejnovali na webe niekde, tak skus pozriet....limity, ked som sa ja hlasil si ozaj nepamatam, ale tie prijmacky su pri troche snahy dost jednoduche (a to som celkom matematicky traged)
@jozef1234 neviem, ake su teraz tie hodnoty, radsej to ani nechcem vediet urcite to bude tragedia tak najskor bude zavisiet aj od toho, kolko na dany odbor chcu zobrat, cize sa ti to oplati napisat, co najlepsie
^ the fuck.
A akože, ukamenujte ma, ale podľa toho čo okolo seba vidím sa na VŠE momentálne dostane všetko čo sa tam hlási, takže by som sa na tvojom mieste nebála.
A popri všetkom sa dá stíhať brigáda, ak si šikovný.
@staphylococcus s tym, bohuzial, suhlasim, uz to posuvaju uplne nezmyselne coraz nizsie... ...ked som sa hlasil ja, tak tie hranice boli uplne inde a aj tak sa tam dalo celkom s prehlafom dostat, ale teraz...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
A akože, ukamenujte ma, ale podľa toho čo okolo seba vidím sa na VŠE momentálne dostane všetko čo sa tam hlási, takže by som sa na tvojom mieste nebála.
A popri všetkom sa dá stíhať brigáda, ak si šikovný.