preco chalani pozeraju len na to co mas vo vzstrihu a aku mas tvar,a nevsimaju si vlastnosti,srdiecko a podobne...ak je tu niaky ktoremu zalezi aj na vlastnostiach,rada si snim popisem.....
Nie kazdy chlapec pozera na vystrihy! Ja osobne by som nechcel mat dievca, ktore len dobre vyzera. O com by sme sa potom rozpravali? Ze ci ma pekne vlasy? Radsej si vyberiem taku co ma nieco v hlave.
Ja tiez by som nechcel mat dievca, ktore len dobre vyzera. Avsak malo by byt pekne (take aby sa mne pacilo), ale ako sa hovori: radsej skaredu ale vernu. Ale to nie je vsetko. Musi mat aj nieco v sebe
podla mna problem je strasne v tom ze zato ze chalani pozeraju po babach ako na vystrihy zadky a tak ze baby si potom hned myslia ze im o nic ine nejde ale to praveze tak vôbec neni u väcsiny len proste chalan pozera aj tam ale urcite mu nejde leeeen o to
no povedz ze ty sa nepozeras po chalanoch len vdaka vyzoru na zaciatku...ani ja nemam rada, ked im ide len o vyzor...ale nesudme chalanov za to, co robime samy...ved no vazne nepovedz ze si sa nikdy napozrela za peknym chalanom..no a chalani to robia tiez..ale urcite nejde vsetkym len o vyzor...aj ked aj taki sa najdu...
lebo este nepoznas vnutro...vies ako obal na vyrobku...ktory uputava..a ked prides aky je dnu hnusny tak ho vyradis(no neviem ako ma napadlo toto prirovnanie, to bude tym blbym tovaroznalectvom, fuj s obchodnou)
angie2112:ja ich podla toho nesudim,ja viem ze to robi kazdy ci baba ci chalan,len ma mrzi ze v poslednom case mi nepovedal nikto aka som v pohode ale aka som sexi,a ked mi aj niekto povedal ze som v pohode a ze ma ma moc rad,dopadlo to ako teraz ze mi je strasne smutno za jednym chalanom...je to problem vo mne???
Ked ides po ulici,co ta prve zaujme? vyzor! Je to normalne,lebo prvy dojem je dolezity.Tie vyroky o laske na prvy pohlad asi nevznikli len tak...cloveka nejprv zaujme zovnajsok a az potom sa zacne zaujimat o vlastnosti toho druheho.a okrem toho,suhlasim s Majosom,mozeme si za to z casti aj same.
Z toho raz každý vyrastie. Keď má človek 15-18 určite najdôležitejším kritériom je výzor. Ale potom si človek začína uvedomovať aj iné vlastnosti. Chodil som už aj s "nominantkami na miss krásy" a najmä tá posledná mi dosť zmenila môj pohľad na vysnívanú ženu. Tá posledná bola fakt dokonalosť sama o sebe(myslím výzor). Nádherná postavička s tváričkou ako porcelánová bábika, veľké hnedé, žiarivé oči ako plyšový medvedík. Dokázala nimi hypnotizovať. No ako mi dokázala zničiť náladu tak v tom bola umelkyňa. Bola náladová, hoci kedy sa jej pokazila nálada a ja som nikdy nevedel že prečo. Potom som sa musel jej dlho pýtať že čo jej je. Určite to poznáte: Čo ti je? Vidím že si nejaká smutná...Ona: Nič nič. A pritom bolo jasne vidno že jej dačo je. To ma privádzalo do nepríčetnosti. Aj tak som vedel že čo jej najskôr pokazilo náladu. To že sa na chvíľu netočil svet okolo nej. Kamaráti sa mi smiali, že nie som normálny, keď sa s takou ťahám. Mali pravdu. Nechal som ju horko ťažko, pretože to vedela robiť tiež super....myslím prísť za mnou so zarevanými očami a prosiť aby som sa k nej vrátil. Ale nakoniec som už bol prti jej slzám imúnny. Takže toľko o kráse. Takže ja už ani si ten výzor veľmi nevšímam. Moje kritérium je nech je to dievča veselá kopa. Teraz som jednu takú spoznal. Síce málo komu sa páči, pretože sa vôbec nemaľuje a oblieka sa asi štýl: rifle, mikina, športová vetrovka(žiadne kabátiky a pod.) Zaujímavé je to že ešte kamarátom sa celkom páči, ale napáči sa mojím kamarátkam. Hovoria že sa ku mne nehodí, že vyzerá ako metla a pod. Ale mne sa strašne páči lebo je veselá, nemusím sa báť o to kedy sa jej pokazí nálada. Má síce už 1/2 roka priateľa, ale myslím že ak tak sa mi darí dobre. Už je oveľa radšej so mnou ako s ním. Dúfam že mi to vyjde.
majlos: tak prepac, ale ten vyrok je strasne sprosty...nik nepovedal predsa ze nam zalezi viac na krase ako na inteligencii...mozno podaktorym...ale sme tu i vynimky...
a nik predsa nepovedal ze sa malujeme kôli vam, jednoducho chceme pekne vyzerat...i ked je fakt ze vacsina to robi kôli vam...
tak ja neviem ako to je s tymi chalanmi, ale ja si tiez myslim ze vacsine zalezi za tom ako baba vyzera... napr. nedavno som mala chalana, s ktorym som nieco zacala na temu mojich ,,plochych" spoluziacok a on povedala ze to je velmi dolezite aby baba mala kozy... ja neviem, neviem, ale ja by som s chalanom ktory dobre vyzera ale v hlave ma piliny chodit nemohla. takychto chalanov sa radsej stranim... a co si myslite o tom ked sa chalan rozide s babou kvoli tomu ze mu neda vsetko co chce? to myslim patri k tejto teme, lebo to su tiez len ti chalani, ktori chcu babu len na to jedno a len kvoli tomu ako vyzera... hm?
inak nepovedal by som ze baby sa maluju koli chalanom... lebo praveze dost chalanom sa pacia nenamalovane prirodzene (vratane mna). ony sa maluju praveze pre druhe baby... akoze ne zeby boli lesbycky(co by nebolo zle ale potom by druhe baby o nich povedali ze su skarede a metly ci co ... ako to tu je aj v nejakom prispevku...
inak samozrejme ze zalezi na vlasnostiach... urcite by som nechcel taku babu co je sice pekna ale sprosta a namyslena... to ne. treba byt aj bystra, mila atd ale samozrejme tiez trosku k svetu ale nemusi byt dievca nejaka modelka ... proste sa len musi chalanovi pacit musi ho nejako zaujat
a este jedna rada pre baby... prosiim nemyslite si ze ste skarede. myslite si o sebe ze ste pekne a tak sa aj spravajte. budte sebavedome. to je fajn... vlasne vac nez fine to je skvele...
Samo, ze si to vsetky myslia... hrby casopisov s vychrtlymi "kraskami" a potom maj kilo naviac, trochu vacsi nos a uz nie si pekna. No jasan, ze nikto nie je so sebou spokojny stopercentne, ale aj ked nie som ako modelka, ani nie som obletovana chalanmi, som rada, ze som taka aka som.
Ved baby, co su superkrasne zvacsa zbali daky gigolo len aby sa s nimi mohol vyspat a ti fajn chalani sa ani nezastavia s pomyslenim, ze na nu nemaju sancu.
no ak by boli vsetci chalani na jedno kopyto, tak radsej budem lezba Chvalabohu, ze nie su a najdu sa aj vynimky, aj ked som ich pravdupovediac este vela nenasla
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
Zeny prikladaju vacsiu dolezitost svojej krase ako inteligencii. Muzi byvaju nezriedka hlupi, ale malokedy slepi.
Inak nie vsetci su taki, ale chlapi su chlapi, tak necakaj ze sa neobzreme na za peknou zenskou alebo autom
a nik predsa nepovedal ze sa malujeme kôli vam, jednoducho chceme pekne vyzerat...i ked je fakt ze vacsina to robi kôli vam...
hmm ale nesud vsetkych podla vacsiny...
Baby ked si to budete stale opakowat (a aj nam) tak je jasne ze nam potom pojde len o wyzor, bo sa nam zhnusite..
Ved baby, co su superkrasne zvacsa zbali daky gigolo len aby sa s nimi mohol vyspat a ti fajn chalani sa ani nezastavia s pomyslenim, ze na nu nemaju sancu.
no ak by boli vsetci chalani na jedno kopyto, tak radsej budem lezba Chvalabohu, ze nie su a najdu sa aj vynimky, aj ked som ich pravdupovediac este vela nenasla