Dakujem. Este zajtra budu prijimacky, podla mna skoncim na max 270 mieste, ale to je asi maximum. Nevies ci najprv zoberu 250 ako pisu alebo rovno poslu viacerym ze ich beru? Do augusta sa zblaznim. A ty sa ako citis po prijimackach , dal si ?
To ti s istotou neviem odpovedať ale nemyslím si, že by si sa mala posunúť až tak nízko, ja si dokonca myslím, že by si mala ostať niekde do toho 250 miesta. Myslím si, že by si nemala mat problém s prijatím. jj dal som.
oni berú 250? nie 240?
ale tak podľa mňa keď si teraz stále 197 tak to máš dosť veľkú šancu ,už len zajtra a tí, čo sa nemohli dostaviť (čo podľa mňa nejak extŕemne veľa nebude)
No a inak som bola tiež a vezmú ma v prvej stovke som, čiže nebojím sa Nechceš sa spoznať?
@Annyejnji az tak velku sancu v tom nevidim, lebo ma kazdy den obehlo cez 60 ludi nie som si ista kolko beru, asi mas pravdu ze 240, ale kazdy rok beru viac. Urcite sa mozme spoznat, ale az ked si budem ista ze ma zoberu potom by mi to bolo luto
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
ale tak podľa mňa keď si teraz stále 197 tak to máš dosť veľkú šancu ,už len zajtra a tí, čo sa nemohli dostaviť (čo podľa mňa nejak extŕemne veľa nebude)
No a inak som bola tiež a vezmú ma v prvej stovke som, čiže nebojím sa Nechceš sa spoznať?
Kým mi budeš vŕtať, založíme spolu dáku anketu