Kedze sa tam tento rok hlasim tak by som sa chcela opytat ci neviete o nejakej moznosti sa na vseobecny test nejako pripravit,niekde som citala ze UK predavala CD s 500 otazkami z ktorych nasledne vyberu ale neviem o tom nic najst,budem rada za kazdu radu
uplna picovina cely ten test. ja osobne som sa na to absolutne nepripravoval ajtak som to dal. a to boli take otazky ze to by si musela byt chodiaca encyklopedia aby si to urobila. je to o tipovani spravnych odpovedi. akoze snaha UK vybrat len tych "najlepsich" ale ajtak sa v konecnom dosledku dostane na tie odbory hocikto
myslis? ja sa hlavne obavam toho ze ked nemam dejepis ani obciansku tak mam v tomto smere oproti ostatnym uchadzacom nevyhodu ale tak uvidime, kazdy hovori nieco ine- pre niekoho to tam bolo uplne lahke a niekto hovori ze des a hruuza @chlorofyl
ja ho pravdepodobne tiež budem robiť, ale spolieham sa na to, že to budem vedieť, keď mám dejepis a občianku ako maturitné predmety a aký taký politicky prehľad
jediné, čo som si na ten test zbežne pozrela bol dejepis, aby som mala aký-taký prehľad, inak nič. tam ti môžu dať skutočne hocijakú otázku, takže neexistuje nejaký spôsob ako sa pripraviť. poradím ti- ak nevieš, tipuj, ja som takto natipovala asi tretinu otázok, lebo ma tlačil čas, (50 minút na 50 otázok je podľa mňa dosť málo) a predsa ma prijali
@nikichan ja som mal mozno v troch az piatich otazkach povedomie. ostatok som len tipoval to je proste hovadina. ani maturita ti na to nepomoze. ja som v zivote nematuroval z dejepisu ani nauke o spolocnosti a ajtak som to dal proste no stress
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov