Ja som tiež bola na prijmačkách,aj v BA ,aj v Olomouci V Olomouci sa nezamerali na všeobecný prehlad- ale na znalosť českeho jazyka.. Matika..to bolo najhoršie
A V BA,,,tie príjmačky minulý rok, čistá katastrofa To bol ozaj všeobecný prehlad! Čo sa deje vo svete a čo sa dialo vo svete.Ekonomický prehlad,,a také blbosti.
ja som zvedavá na tú češtinu, bola som tam na DOD a zaryto mi tvrdili, že čeština tam v žiadnom prípade nebude lebo by to diskriminovalo slovenských študentov
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
a inak co su to za skoly, kde je na prijimackach test zo vseobecneho prehladu ? to bude isto hardkor ako mediamatika tu v za
veľa pozeraj správy a sleduj, čo sa deje vo svete. čítaj noviny a pod.
A V BA,,,tie príjmačky minulý rok, čistá katastrofa To bol ozaj všeobecný prehlad! Čo sa deje vo svete a čo sa dialo vo svete.Ekonomický prehlad,,a také blbosti.
Ja som bola na všeobecnom a mala som 3/4 odpovedí dobre a to správy ani nepozerám...