Co si myslite o vynovenej sluzbe od T-Mobile Zmeskane hovory?
ide o to, ze ak mate vypnuty mobil a niekto sa vam pokusa dovolat, nielen ze vam po zapnuti mobilu pride esemeska o zmeskanom hovore, ale aj volajucemu pride sms ze uz ste zastih
velmy dobra vec. chvalim T-mobile, ze konecne robi aj nieco dobre pre zakaznika a zadarmo. vyskusal som si to teraz a fungje to . chvalim vdacna sluzba
hmm..tak mne je to tiež fuk ale nepáči sa mi to len z toho dôvodu, že ma otravuje keď mi príde sms tohto typu....ani neviem aleuž keď mi má prísť nejaká sms tak od kamaráta a ne od t-mobilu
Mne je to úplne u riti. Mne neprichádza ani SMS, že mi niekto počas nedostupnosti volal, takže ak zavolá znova, ani nebudem vedieť, že to nie je prvýkrát. Okrem toho, telefón si nevypínam, takže takáto situácia nastáva len veľmi výnimočne
Mne to tiez vadi, lebo niekedy si mobil vypnem zamerne, a potom ale za pol hodinku zapnem, s tym, ze XY je v tom, ze som nedostupna..a teraz, kazdy hned bude vediet..trapne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
ako ešte smska cápem ale neprijatý hovor? tak to už je na mňa moc!
akoby som nemala právo mať od niekoho pokoj!!!
mala som fazu nasratosti ked som to videla v spravach
lebo fakt je to o tom, ze nekedy clovek chce pokoj
.. takze fakt asi nechat mobil zapnuty nezdvihanie je riesenie
aj tak ma to stve
je otrepane ked nedviham a potom poviem ze som nepocula..
no co uz.. tato moja uprimnost nadovsetko
ale ked sa chces pred niekym zatajit,tak je to na p...
A vyhovorím sa na to, že ked mi dotyčný človek volal, že som nebola pri mobile, že som vysávala, bola v sprche a podobne