ja by som na skusku vymenil HDD ci sa to zacne ukladat, ak nie tak bude asi softwareova chyba...komplet reinstall a nejaky dobry OS ako win7 ultimate alebo linux ak chces ...hlavne nie nejaku Vistu pre Boha na nebesiach
.. hm.. tak z mojho extremne laickeho postoja by som najprv vyfúkal pc od prachu... potom pozrel či je všetko dobre zapojené, dal opraviť chyby na céčku a nakoniec asi preinštaloval operačný systém... keby nič nepomohlo, tak niečo odišlo...
@impulse myslim ze som sa s tym uz stretol...takto z hlavy ti poradit neviem ale cim viac tam budes spekupovat - tym viac to dojebes...xpcko sem tam lubi spravit nejaku nepochopitelnu kokotinu ktora sa bud tazko odstranuje alebo sama od seba zmizne a nikdy nevies kedy to spravi znova...
ale ak chces mozem sa ti na to dojst kuknut..
@riki137 kludne staci nudzovy rezim a skopcit vsetko potrebne na d..
Mám vistu bohužiaľ... O pár dní by sa mi na to mal pozrieť ujo... Takže dovtedy ten počítač radšej ani zapínať nebudem..lebo ako sa poznám, tak to len ešte viacej dojebem -.- ...
to velke spomalenie pc po nainstalovani noveho antiviru sa stava v pripade ze poucivas eset a pred jeho odinstalovanim nainstalujes avast. to uplne rozbije system (testovane na XP). ta modra obrazovka predpokladam ze myslis bluescreen. ten moze byt sposobeny hw alebo sw chybou. tie pady by som skor ale povedal ze pricina je hw chyba najcastejsie ( zdroj ak je to desktop- si sa nezmienila) ak nie tak HDD moze mat chybne sektory a tie to mozu sposobit k tejto moznosti by som sa priklonil nakolko spominas problemy s ukladanim dat. skusil by som na tvojom mieste nainstalovat jednoduchu malu free verziu utiliti HDtune. v nom otestoval plny test disku na vadne sektory. ak sa potvrdia nejake chyby tak potom je to jasne. lepsie by bolo pouzit specialny test z hirensboot cd na test disku. tam je moznost aj do istej miery poskodenia disku zablokovat chybne sektory alebodetekovat presnejsie chybu disku. ak ale je chybna elektronika disku tak uz s tym nic nespravis. urcite chod formou vylucenia chyby. ja by som zacal tym HDtune
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
reinštalovať
(bytheway tipujem že maš windows xp )
kebyže dokáže prečistiť pc, skontrolovať zapojenia, tak nežiada od nás pomoc -.-
ale ak chces mozem sa ti na to dojst kuknut..
@riki137 kludne staci nudzovy rezim a skopcit vsetko potrebne na d..
Ale aj tak ďakujem všetkým
toto iste sa mi stalo tyzden dozadu, tipujem ze pouzivas antivir od ESETu. Odinstalovat antivir a nahod si iny a malo by to ist bez problemov.