juuuj mna stve uz totalne vsetko ako hovori moja oblubena spoluzaicaka vsetko je na hovno podme domov kolektivny trest sa nedava ale nech uz je to vsetko prec lebo asi dostanem infarkt
heh mna dnes nastvalo od rana uplne vsetko ja viem pisem zase ale dnes je to hroza rano zazvonil telefon kde oznamili ze moja babka sa pobrala na druhy svet je to vsetko na rit
noo, u mna zmena! uz ma nestve len takmer vsetko, ale cely tento skurveny system tohto sveta :o( sorry za vyraz, ale zivot je na piču! zistila som, ze ma na mojom zivote uz nic netesi! no fakt nic! .....dufam, ze je to len moj docasny stav, ktory sa coskoro zmeni, lebo inak si to asi hodim :o(
Cicusa89,Cruelblow pridavam sa dnes aj ja k vam, lebo fakt vsetko je teraz u mna na picu.
Čo je dobré, toho je málo,dokurvila som, čo sa dalo,zostali mi iba tie chujoviny co mi len mohli ostat.boha preco musim byt taka debilna a vyrabat si take debilne trouble.
ved toto je jak forum chystajucich sa skupinovych sebevrahov kt si hromazdia dovody preco sa zakilovat..
ved trosku optimizmu nee?
hm ako aj mna sere vela veci..ked zrusili serial vcielka maja myslel som ze zivot nema zmysel ale ked zacali davat step by step tak som bol opat spat v zivotnej forme ..
taze ja sa pridavam do tejto peknej skupiny sebevrahov, lebo aj moj zivot sa zacina rucat a moja babka sa tiez pobrala vonat fialky zospodu, no je to na hovno
mna nedavno nechal chalan, predvcerom pisal ze by sa chcel ku mne vratit, a vcera ze nevie co chce... nemoze si vybrat chudak... no nie je to svinstvo?
Element-ka, tak tak, ani ja,,hehe uz sa ani necudujem ked daco doserem, uz to berem ako samozrejmost..sak zajtra vstanem tak ako dnes (len aby a mozem robit zas dalsie somariny,,beriem to tak ze kazdym dnom mam novu sancu..ved zijeme len raz,,takze ma v podstate sere vsetko,ale nic
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
Čo je dobré, toho je málo,dokurvila som, čo sa dalo,zostali mi iba tie chujoviny co mi len mohli ostat.boha preco musim byt taka debilna a vyrabat si take debilne trouble.
ved toto je jak forum chystajucich sa skupinovych sebevrahov kt si hromazdia dovody preco sa zakilovat..
ved trosku optimizmu nee?
hm ako aj mna sere vela veci..ked zrusili serial vcielka maja myslel som ze zivot nema zmysel ale ked zacali davat step by step tak som bol opat spat v zivotnej forme ..
mna sere vsetko a predsa nic..viem ze co ma sere a je mi z toho smutno je vlastne pohoda,žiadny problem len moja domyšlavost..
ciže trapi ma niečo čo vlastne ani nie je..neni to trosku divne?