Mne sa zdá divné to, že sa tam pchala. Moderuje noviny, má job, ktorý jej vynáša a Mayo povedzme si úprimne, fakt to spievala hrozne...veď to mal byť muzikál!
Ved i ja mam Job, ale v muzikali by som si rad zahral Proste for fun alebo len ako hobby. a opakujem, ten hlas sa da napravit do prijatelnej podoby s pedagogom a mozno ani nemala svoj den.
nie ze by som ju mala extra rada, ani ju nemusim, ale ved kazdy dobre vie, co robi make-up, a podla mna vyzerala normalne prirodzene a konecne vidime ako vyzera naozaj. a nie je to zle. vyzerala ludskejsie
sakra to už vysielali?? dúfam že bude repríza,,čo narobíme,,maskérky sú maskérky,,,a my môžme byť radi že aj bez kila mejkapu vyzeráme tak jak vyzeráme
durianova je osoba,ktoru ked vidim v telke tak prepnem a ked v casopise,tak stranu preskocim.
nemozem ju vystat,vraj si zlepsuje obzory a neviem co,ale podla mna niekto kto moderuje hlavne spravodajstvo by sa nemal spravat na verejnosti ako ona...
mne celá Marianna príde trápna... všetko sa točí len okolo nej... čo si Marianna oblieka, s čím sa Marianna maľuje, aký je víkend podľa Marianny, čo frčí podľa Marianny... to by som mohla menovať do aleluja. Nie, nemám ju rada... už nie. Voľakedy bola fajn, teraz je to trápna zdieračka peňazí...
Marianna o chvilu na mna vyskoci zo suflika zo spodnym pradlom. Marianna uz aj ked prehodi vlasy cez plece tak z toho vznikne pol kilometrovy clanok s nejakym trefnym nadpisom ako "Koho zvadza Durianova?" A co sa tyka toho muzikalu, tak ako jej niekto z toho oboru odkazal, nech radsej robi co vie... jedna vec je, ked ma niekto hlas a nevie s nim pracovat, druha vec je, ze pre mna a som si ista, ze nielen pre mna je jej hlas absolutne nepocuvatelny a aj keby bol, hlasovy pedagog s tym za par tyzdnov, kolko budu skusat ten muzikal, nespravi nic.
A predovsetkym robi kravu sama zo seba, tym ako vystupuje v restauraciach, podnikoch a tak dalej a tak dalej...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
Nepride mi divne, ze spievala zle. Ono sa to da do istej mieri napravit s hlasovym pedagogom.
Mne pride skor smutne, ze z nej vsetci sa snazia urobit kravu
aj tak si myslim,ze media a ludia su na nu zbytocne kruti...
Kat ako mozes o niekom koho vobec nepoznas tvrdit nieco take???Vsetko co o nej vies je jej MEDIALNY obraz...
och, tak aj ja to chcem vidiet!!!!!!
musim si to najst na nete
nemozem ju vystat,vraj si zlepsuje obzory a neviem co,ale podla mna niekto kto moderuje hlavne spravodajstvo by sa nemal spravat na verejnosti ako ona...
a spieva fakt krasne a ten tanec
A predovsetkym robi kravu sama zo seba, tym ako vystupuje v restauraciach, podnikoch a tak dalej a tak dalej...