Na tomto svete už asi neni ni s coho by som ja mala radost kamaratky na man seru nikdy mi nezavolaju ideme von pod s nami ked im ja zavolam aby isli von tak sa im nechce lebo su unavene ja im uz mesiac dopredu rozmyslam co im kupim na meniny a oni na moje
ale inak EMO styl sa mi straaaaasne paci a tie obrazky su strasne hlboke myslienky v nich very gooood su tie obrazky ale ze by som sa rezala tak to NIEEEEEE
vies co takto ti poviem ja mam viacej kamaratov ako kamaratky... baby vedia byt strasne falosne a to ja nemam rada... intrigy poza chrbat... najdi si nejakych chlanov staci ako kamaratov...chod s nimi na Plzníka a mozno nejaky ich znamy bude na zjedenie a date sa dokopy
tiez mam podobne problemy ako ty: kamosi na mna seru, nemam partnerku. ale zijem
urcite existuje niekto, kto ta ma celkom rad, nejaky lepsi kamarat. nemas ziadnu najlepsiu kamaratku?
viem, ze prezivas depku, ze nemas nikoho. aj ja som prezival, ale potom som sa dal necakane dokopy s jednou kamaratkou... sice mi dala kopacky, ale aspon mam o skusenost viac. aj ja hladam niekoho, niekoho koho by som lubil, ale laska nie je tovar a neda sa zalubit do kazdeho.
ale je jeden fakt - laska si ta najde. preto ju netreba nasilu hladat , nezufaj, len bud sama sebou
veru veru...ja som v povazskej nasla len jedneho, aj to bol trapny uboziak. ostatne som mala vztahy vzdy mimo PB a tu pravu lasku som nasla dokonca v BA.
takze nezufaj a maj oci otvorene, nielen ked chodis po tejto biednej PB
Vies ale chalani niesu vsetko .. lepsie zasa nemat ziadneho ako toho kto by too len nasilu predstieral alebo bral to ako chvilkovu zalezitost a chcel ti zlomit srdiecko .. aj niektore baby su hlupe .. a tiez vyuzivaju chalanov .... nebol kamaratky zzacnu lutovat ze ta thakto len vyuzivali .. a chalani ze nespoznali aka si .. nebol vsetko sa casom obrati na lepsie .. no u mna sa to nejako neobraca ale neva da sa s tym nejako vyzit.. ked ti je brutal zle vyplac sa a to ti pomoze prezit dalsie dni .. neboj ten pravy na teba niekde caka a ty ani nevies mozno je blizko tvojho okolia a mozno chalani o teba javia zaujem len sa to boja dat najavo
s tym placom suhlasim...ak mas na to chut,tak sa poriadne vyplac...ale iba raz.... clovek az po jednom poriadnom reve zisti,ze nestoji mu za to trapit sa....
urcite mas nejake ine kamosky... co keby si zasla za tou,ktoru si nevidela uz velmi davno? alebo za tou co ju az tak dobre nepoznas... moznoze prave ta ta zoznami s ludmi ktorych pozna ona a ty nie... a co ty vies ze s kym ta zoznami...napriklad aj s nejakym peknym chalanom...
pufff, moja zlata, mna uz tiez vsetko sere, ale mam porblemy inej kategorie ako ty, a dnes by som radsej tuzila mat tie tvoje, ktore som kedysi mala , po case sa ti oci otvoria, booze, to boli casy, nepotesim ta, ale bude horsie a horsie...
tak renovuj.. nájdi si nových..ukáž im, že´s neni odkázaná len na ne..(tera budem asi spičovaný ..ale)..pokec to istí!! ..najskôr rp..a potom live s new people v bari.. ..no samozrejme netreba pozabudnúť na všemohúci birdz.. ..iba tu ťa dôkladne pripravia do sveta.. ..nehovoriac o tej podpore
Co tak zacat tym ze si vyplnis profil a das si tam normalne foto a je vela aj normalnych chalanou(tym nemyslim seba lebo ja niesom normalny xD} ti urcite napise a neber to tak ze nikto stebou nechodi von najlepsie si je najst niaku sriaznenu dusu v skole ja som take obdobie ako ty mal tiez ale asi tak v 6.roc a vtedy som nasiel ozajsneho kamosa|BTW:nesom gay vy domyslave svine | a snim som sa rozpraval a ostatnych som si nevsimal skus to
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
klikni na:
» ewing.phorum.cz/...
Hotovo?
Teraz zapni hudbu a zacni plakat
ze nemas chalana? no asi si pre nich pridobra
alebo teda nie no
urcite existuje niekto, kto ta ma celkom rad, nejaky lepsi kamarat. nemas ziadnu najlepsiu kamaratku?
viem, ze prezivas depku, ze nemas nikoho. aj ja som prezival, ale potom som sa dal necakane dokopy s jednou kamaratkou... sice mi dala kopacky, ale aspon mam o skusenost viac. aj ja hladam niekoho, niekoho koho by som lubil, ale laska nie je tovar a neda sa zalubit do kazdeho.
ale je jeden fakt - laska si ta najde. preto ju netreba nasilu hladat , nezufaj, len bud sama sebou
aspon mierne
treba len vediet, kedy je ten spravny cas spalit mosty
no tym sa ne*er , bud rada, ze mas pokoj a nikto ta neotravuje uzivaj si zatim aj sama,sak skor ci neskor si isto nekoho najdes len neviem ci v pb
a hey, kazdy mal niekedy take obdobie ...
dont worry be happy
takze nezufaj a maj oci otvorene, nielen ked chodis po tejto biednej PB
urcite mas nejake ine kamosky... co keby si zasla za tou,ktoru si nevidela uz velmi davno? alebo za tou co ju az tak dobre nepoznas... moznoze prave ta ta zoznami s ludmi ktorych pozna ona a ty nie... a co ty vies ze s kym ta zoznami...napriklad aj s nejakym peknym chalanom...
hlavne hlavu hore...bude dobre