Nejde vám to na nervy? Napríklad dajte si svoj birdz nick..facebook meno do googlu a vyhodí vám každý koment, čo ste kedy kde dali..proste všetko.Tomu hovorím "súkromie"..
Mám pocit, že s tým už každý akosi musí rátať, nie? Keď nechcem, aby o mne kadekto kadečo vedel (s tým, že to našiel na nete), tak to na ten net dávať nebudem predsa.
kokoti a čudujete sa ked si všade píšete celé meno s priezviskom a ešte na fb máte všetko zobrazené pre každého? sami si jebete sukromie tak neviem na čo nadávaš,oh bože
No ked to sam zverejnim tak pohoda, ale ma napriklad serie, ze sa da vygooglit kto kam chodi do skoly , kto ake kruzky navstevuje atd..... to je picovina na entu.
Najviac sa mi páčia tí tupci, ktorí zverejňujú ešte aj svoju aktuálnu polohu, teraz na FB je to taká móda. Keď chceš niekoho hodiť do kufra tak len kukneš FB kam máš zájsť No proste krása
Ja keď tam zadám svoj nick ktorý mam aj tu zisťujem, že niet ruskej slovenskej vlastne nijakej stránky kde by som sa neregistrovala... vlastne som zaregistrovaná aj dákej švédskej prohokejovej lige... nechápem... DD
@goldenr - hmm, dám ti sem radšej screenshot ako sa k nim dostaneš, lebo sú hrozne zahrabané a zle pomenované a ťažko sa hľadajú, veď to poznáš, facebook, tam sa ťažko hľadá všetko...
no, mne to tam ukáže prvé tri strany normálne odkazy týkajúce sa mňa, až na to že sa tam striedam s jednou mojou menovkyňou, avšak tá tam má iba zo školy meno a ja som si napríklad teraz vygúglila o sebe, že čo som si podávala prihlášku na druhú školu, tak tam ma vzali a som bola prvá tak to ma aj potešilo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
potom to už nájde jedine len menovkyne