....viete o tom, ze su decka uz niekolko rokov zavsivavene, nic na ne nefunguje a je to stale horsie?? Farmaceuticke firmy profituju z roznych pripravkov a v konecnom dosledku ak...tak pomoze obycajny petrolej za facku??som citala polemiky na temu vsi....
4. ja sa nechcem hasterit ale bola som v soku, co ti ludia podstupili vsetko a maju ich dva roky a viac,.....a je ich mrte vela...len som zo srandy klikla na google
4. základné hygienické návyky? ked už raz na teba tá voš preskočí, si myslíš že ju odpudí tvoj nový dáv šapmon?
raz som sa bola pozrieť u sesterky v škole v taliansku (čo je dosť vyspelá krajina), po návrate domov nám volali že sa mám preventívne vykúpať v prostriedku proti všiam, lebo SA TAM VYSKYTLI. toto vážne nikomu neželám, ja som sa tak bála že sa budem musieť dať ostrihať.. moje krásne dlhé vlasy!
našťastie planý poplach, ale doteraz mám stresy aby som nááhodou dačo dakde nechytila
5. Alalix - dobre - verím ti ale nechci mi povedať že tí ľudia ktorých si tam videla či si o nich čítala úplne dokonale dodržiavali hygienické návyky?? Určite nie... Nehovorím že človek ktorý je čistý a stará sa o seba nikdy v živote nemôže dostať vši alebo podobné parazity. Len je to jednoducho menej pravdepodobné!
6. Neway - tý msom určite nechcel povedať že keď je človek čistý tak na neho tá voš nemôže preskočiť Ale tá pravdepodobnosť je menšia... A ako si skonštatovala veľa záleží aj od prostredia v ktorom sa zdržiavaš...
ano Kyttynka, ale vysvetluj, ked niekto nechape, sme kulturny stat, vacsina ludi ma sprchu a predsa dostane 28 z 30 deti vsi a tie zvysne o par dni neskor....asi tak
P.S. pred tromi rokmi davali na spektre program o vsiach, bolo to huste, niekde ich dokonca zbieraju a jedia, a jedna vyskumnicka chodi po svete a zbiera a studeuje rozne druhy vsi...no sranda , moderna veda ich nevyhubila, furt su....asi maju dolezite postavenie v retazci, ja neviem, ale poseru do zivota, tie debaty stali za precitanie
21.Akože toto je dosť od veci,tým všiam je jedno či si Róm alebo nie. A teraz sú tie vši ozaj všade,aspoň čo som zaregistrovala ja. Aj medzi NErómskymi deťmi. A nezdá sa mi,že by moja sestra a polka škôlky boli nejakí smradľaví trhani.
24.asi si ma vobec nepochopila..staci ak jedno dieta o ktore sa povedzme rodicia nestaraju tak to od toho to chyti dalsie a potom dalsie a potom maju vis vsetci,chapes??
Tysha, ano, tak to je ale vysvetluj, aj ja som nepoznala vyznam toho, ale som si precitala a viem, ze to je ako sa priklanas ty....trapas ale je to tak
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
Pokiaľ má človek základné hygienické návyky tak vši nedostane a aj keď náhodou áno tak sa to dá odstrániť prípravkami ako si už spomínala
raz som sa bola pozrieť u sesterky v škole v taliansku (čo je dosť vyspelá krajina), po návrate domov nám volali že sa mám preventívne vykúpať v prostriedku proti všiam, lebo SA TAM VYSKYTLI. toto vážne nikomu neželám, ja som sa tak bála že sa budem musieť dať ostrihať.. moje krásne dlhé vlasy!
našťastie planý poplach, ale doteraz mám stresy aby som nááhodou dačo dakde nechytila
Buď rada
Ale to vacsinou byvaju v mensich rocnikoch..
No ale akoze vsi sa daju chytit napr. aj v autobuse,bazene tak neviem teda
Ved to ma byt takto KIttYnka chapete??
este ze nemame viac ícok ..
23.budeme si robit napriek?
neserte ma!