Nemám na mysli len to, že s úsmevom je človek krajší.. ale celkovo.. Ideš po ulici, usmej sa na cudzieho človeka, pozdrav sa mu.. Viete aké to robí záraky ?
u nás sa na ľudí neusmievam, ale tu to je normálne a rada sa vyškieram. v robote to mám vyslovene v popise práce
a je to dobre, lebo to aj mňa udržiava v dobrej nálade a je super, keď vám človek, ktorému počas riotov horelo pod oknami povie "you made my day with your incredible smile"
V jedno krásne ráno, som sa vybrala do mesta busom.Šofér mal zlú náladu a ja som mu dala možnosť aby si ju na mne vylial (dala som mu o 5 centov menej )
Tak sa rozkričal a ja som v tichosti čakala nech dokričí.. potom som sa ospravedlnila, zaplatila a išla si sadnúť.. Cestou domov som išla v tom istom buse, ten istý šofér.. No teraz aj s kamoškou. Vypýtala som si lístok, zaplatila, zase sa usmiala (úsmev už opätoval) aa išla si sadnúť. Kamoška čo išla za mnou sa ma potom pýtala, či je to môj známy, pretože sa ešte začal s tým úsmevom vykláňať z miesta, pohľadom ktorý smeroval na moju osobu aa verte či nie, aj vďaka tomu som mala Nice Day
mne stačí ak sa na niekoho pozriem a ten dotyčný mi pohľad vráti... vtedy idem puknúť od smiechu ale, zakryjem to len takým jemným úsmevom a zlepší mi to náladu ale, pravdaže sa viem na ľudí usmievať aj úprimne a milo na kamarátov a tak
hej, tiež to mám,padonn malasom to v popise práce. permanentný úsmev na ksichte a aj som si na to zvykla. a @transplantovana ty mi nehovor,že nik mi moj falošný úsmev neveril on falošný nikdy nebol. a nikdy som nepohánala ludí ako ty občas si myslím,že mi to bude chýbať
Je to rôzne, niekedy sa usmejem a zlepší mi to náladu, keď sa druhý tvári milo. Naopak sa stáva aj to, že sa usmejem a druhý na mňa pozerá jak na debila ..
Ale minule sa mi stalo, že som sa usmievala na takého asi dvojročného chlapčeka, ale to bol úžasný pocit, keď sa na mňa potom usmieval ako slniečko.
Úsmev robi divy. Úsmevom sa dá zoznámiť s novými ľuďmi. S jedným dievčaťom sme si dosť veľa vymieňali úsmevy, stále keď sme sa na seba dívali Ešte nikdy som sa toľko neusmieval. S úsmevom je život krajší, príjemnejší, keď sa usmievaš tak sú aj ľudia okolo teba príjemnejši
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
a je to dobre, lebo to aj mňa udržiava v dobrej nálade a je super, keď vám človek, ktorému počas riotov horelo pod oknami povie "you made my day with your incredible smile"
Tak sa rozkričal a ja som v tichosti čakala nech dokričí.. potom som sa ospravedlnila, zaplatila a išla si sadnúť.. Cestou domov som išla v tom istom buse, ten istý šofér.. No teraz aj s kamoškou. Vypýtala som si lístok, zaplatila, zase sa usmiala (úsmev už opätoval) aa išla si sadnúť. Kamoška čo išla za mnou sa ma potom pýtala, či je to môj známy, pretože sa ešte začal s tým úsmevom vykláňať z miesta, pohľadom ktorý smeroval na moju osobu aa verte či nie, aj vďaka tomu som mala Nice Day
Ale minule sa mi stalo, že som sa usmievala na takého asi dvojročného chlapčeka, ale to bol úžasný pocit, keď sa na mňa potom usmieval ako slniečko.