som hore uz viac ako dve hodiny to je strasneeeeeeeee, nemoze byt ina pracovna doba? sak 8 a pol hodiny je dooooooost vela z celeho dna.....keby bola kratsia pracovna doba mohla by som si chodit do prace neskor a teda by som sa aj vyspala ale to sa predpokladam nestane
Ja mám skoré vstávanie rada Viac toho stihnem..keď som vstávala neskoro mala som pocit že som premrhala značnú časť dňa a je to pravda Vstávam do školy o piatej ale nevadí mi to Ale niekedy mám aj ja chuť si ešte trocha pospať...Ale dá sa to ľahko premôcť len treba chcieť
@dobinka niektorych krajinach je aj kratsia pracovna doba.
ono to je vec nazoru, zivot v SK zneprijemnuje ludom viac veci.kde pracujes? neda sa dohodnut ze by si chodila do prace na 10:00 (ale tym padom aj neskor odchadzala)? myslis ze by sa ti to pacilo viac?
@tomas sak o tom som hovorila vies ze cely den si vlastne v praci ked si to tak zoberies.... ja chodim na 7 a pracujem tak do 15 30 nez pridem domov je aj 16 15 pripadne neskor (ako idu spoje) najem sa a za chvilku je vecer....no to keby som chodila na 10 tak by som tu fakt bola do noci to radsej si skor privstanem
Súhlasím 8 a pol hodín denne 5 krát v týždni je naozaj dosť.
A to podľa mňa ešte patríš k tým "šťastnejším", niektorí robia aj dlhšie a každý deň.
Ale na druhej strane, máme skoro najviac sviatkov vo svete, podľa mňa by mohlo byť radšej o pár dní niekedy podľa mňa aj zbytočných sviatkov menej a aspon trochu kratšia pracovná doba.
už som si za tie roky zvykla, že môj budík vždy zvoní o 5:30. Proti tomu nič nespravím ak chcem niečo zarobiť ... na všetko sa dá zvyknúť, aj na to skoré vstávanie...
neznasam z duse ranne vstavanie......ja sa poriadne nevyspim vecne a aj ked idem skor spat tak nezaspim a rano som takcitak unavena a este ked mam take "skvele" sny tak s panom bohom.....
nenavidim to .. ~_~ ja po zobudeny zvyknem este take 2-3 hodky lezat.. bdiet.. snivat a zaroven vediet ze som hore.. ~_~ ale ked sa ma niekto sazi dostat z postele ,vrazdila bych..
a o to horsie je to v zime ked mam vstat ... v izbe sotva 20 stupnov a vonku lejak -.-
no keby ste chodili spať o 10, tak by to nerobilo problém. veď dám si budík a vstanem. úplne v pohode. ja sa hneď prebudím mne vyhovujú aj nulté, aspoň som skôr doma.
Noo ja vstávam 4.40 každý deň... Občas zaspím a to vstávam tak 5.20. Najhoršie je ked mám byť o 7.00 oblečená v tej hroznej uniforme na oddelení v nemocnici vtedy by som si najradšej ľahla k pacientom vydržať tam na nohách polku dňa a ešte aj zadarmo je fakt umenie Najlepšie je keby môžme prespať celý deň
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
ono to je vec nazoru, zivot v SK zneprijemnuje ludom viac veci.kde pracujes? neda sa dohodnut ze by si chodila do prace na 10:00 (ale tym padom aj neskor odchadzala)? myslis ze by sa ti to pacilo viac?
A to podľa mňa ešte patríš k tým "šťastnejším", niektorí robia aj dlhšie a každý deň.
Ale na druhej strane, máme skoro najviac sviatkov vo svete, podľa mňa by mohlo byť radšej o pár dní niekedy podľa mňa aj zbytočných sviatkov menej a aspon trochu kratšia pracovná doba.
Kto skor zacne,skor skonci...
@1 aj ja by som to spravila
tiez sa zastavam nazoru ,ze ranne vstavanie je to najhorsie .. aj ked vsetko to je o voli ... a ja volu nemam
a o to horsie je to v zime ked mam vstat ... v izbe sotva 20 stupnov a vonku lejak -.-