V Bratislave sa dá dosť vyberať - máme kiná veľké aj filmové kluby (FK)..
Veľké kiná /s viacerými sálami/ stoja samozrejme dosť, okolo skoro 5 eur (pre študentov), filmové kluby sú lacnejšie, jeden film stojí väčšinou 2-3 eurá a pokiaľ mám kúpenú kartičku, mávam zľavu tak pol eura.
A potom sú tu ešte také lokálne kiná v Lamači, DnV, Dúbravke a Pertžalke a tie stoja podobne ako FK, niekedy dokonca aj menej.
u nas student 5 eur a mame kino v auparku a poluse a ete niekde inde ale tie nejsu take zname a moc sa nevyuzivaju ..ja najviac chodim do polusu do kina
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
alebo jeste Devin,ale tam jeden film premietaju len jeden krat a to je za 2 Ojro
Veľké kiná /s viacerými sálami/ stoja samozrejme dosť, okolo skoro 5 eur (pre študentov), filmové kluby sú lacnejšie, jeden film stojí väčšinou 2-3 eurá a pokiaľ mám kúpenú kartičku, mávam zľavu tak pol eura.
A potom sú tu ešte také lokálne kiná v Lamači, DnV, Dúbravke a Pertžalke a tie stoja podobne ako FK, niekedy dokonca aj menej.
v Žiline: od 2,5 do 5€
Ale zato ten výber..Dost o ničom niekedy