Dve mesta jsou od sebe vzdalena 200 km. Z obou mest soucasne proti sobe vyjedou 2 vlaky, kazdy rychlosti 100 km/h. Z predniho skla prvniho vlaku vyleti ptak rychlosti 200 km/h a leti proti druhemu vlaku. Jakmile narazi na predni sklo (nic se mu nestane),
@petika akože PREPÁČ, moja predstava fóra je diskutovanie o živote, politike, hrách, voľnom čase, športe, umení, zdraví, literatúre, filmoch, hudbe a tak ďalej....
chápem, že si o mne myslíš že som nejaká pojašená 13 ročná koza ktorá by najradšej hovorila len o vzťahoch (o ktorých s prepáčením veľké HOVNO vie), lenže JA nie som taká ako väčšina ľudí v mojom veku tu na BIRDZi...
čiže... ehm... nerob si o mne žiadne "predstavy", ak o mne nič nevieš
@petika tie vlaky sa zrazia o hodinu, lebo každý z nich za hodinu prejde 100km. a vták za tú hodinu nalietal 200km, lebo lietal rýchlosťou 200km/h. nie?
@bloodsuckingvampire témy s matematickými úlohami bývajú na birdzi jedny z tém s najvyššími počtami príspevkov, s najnižším výskytom urážania sa navzájom a rôznych pokecových vplyvov. je to jedna téma z mnohých, môžeš ju kľudne preskočiť, neviem, čo ti vadí.
@bloodsuckingvampire Ono je určite lepšie dať sto razy tú istú anketu o tom, či je možné sa zaľúbiť cez internet, či je zajko hluzar a ronik či je zajko a či je hluzar fejk a komu sa čo v noci snívalo... matematika na tomto fore nemá čo hľadať.
Prečo? Kto by už v dnešnej dobe premýšľal? Koho by to už len mohlo zaujímať?
@sarah_whiteflower omg... NIE nemyslím si, že je možné zaľúbiť sa cez net... NIE nemyslím si, že zajko je hluzarov "fejk"... pretože možno sa to nezdá, ale nie som až taká (s)prostá, ako vyzerám...
@bloodsuckingvampire mám nebotyčné ego, vyššie tajné číslo, o dva roky viac, väčšinu na svojej strane a životnú múdrosť v zadnom vrecku, ale pre tentokrát odolám extrémnemu pokušeniu ťa spičovať za @8 , hoci taká paródiu na argument sa len tak nevidí.
Ty si si rýpla, my sme si rýpli, nikto nie je spokojný, všetkým je teplo. Kľud.
@bloodsuckingvampire OMG WTF HIHIHI XIXIXI Už neviem ako inak sa vyjadriť k tomu, že si absolútne a očividne nepochopila, čo som svojím príspevkom chcela povedať. Veľmi smutné, keď potom na koniec príspevku svojho napíšeš, ako nie si prostá.
Ako raz povedal Leonard Sheldonovi v The Big Bang Theory: "Preboha, to musím dvíhať papier s veľkým nápisom "SARKAZMUS" vždy, keď ho použijem v reči?!"
(predpokladala som, že tento populárny príklad zo sveta momentálnej populárnej kinematografie by ti mohol pomôcť tentokrát pochopiť správne)
sry, kktinu som napisal, lebo kedze idu oba vlaky rychlostou 100km/h tak sa stretnu za jednu hodinu, takze vtak za hodinu musi nalietat 200km kua ja debil
Bože už nechajte @bloodsuckingvampire na pokoji. Povedala svoj názor, možno nemá dnes náladu na nejaké matematické diskusie, ale vy tu tiež na nej hneď nemusíte ukájať svoje pudy nadradenosti, nebotyčnej múdrosti a nadšenie zo svojej dokonalej ironickosti. Navyše, keď v príspevku @23 sama uznala, že trafila vedľa. To si napr. ja cením a neviem, koľkí z Vás by to dokázali.
@sarah_whiteflower tú blbosť, čo spomínaš v @32 som nevidel, nijak mi to nechýba a po tvojej citácii ani nemám vôbec chuť to niekedy vidieť (tak slabunký bol totiž ten citovaný výrok!).
boha , na tejto klavesnici sa ani diakritika neda pisat , a neviem ani kde sa na tejto posranej viste , *ono jak keby to bola nejaka very light verzia visty* ze na taskbare nic nieje *grrr* , ale no dobre klud a viem , bolo to od veci , ale nevadi nie ? lebo to som v kaviarni
@stage Ty tu budeš moralizovať to, že ja som si vyslovila názor na niekoho, kto očividne má niečo proti istým fóram (napr. matematickým), ale ostatné fóra, sto razy viac odveci, mu už nevadia? Za to, že po mojom prvom príspevku reagovala absolútne odveci?
Pokiaľ chceš toto robiť, tak nech sa páči, ale potom sa nauč do svojich príspevkov nevkladať niečo podobné poslednému odseku príspevku, ktorý si mi venoval Pretože to sa s moralizovaním veru ani trochu nezhoduje. Báj d vej, "tú blbosť", čo si nevidel, z akého racionálneho a podloženého dôvodu za blbosť považuješ? Len preto, že ju použil vo fóre niekto, s kým nesúhlasíš/kto ťa nasral? Nie je to trochu detinské? Potom sa nečuduj, že si niekto (menovite JA) tvoje "napovedanie a moralizovanie" nevezme k srdcu.
@sarah_whiteflower Ďalšia dokonalá, bezchybná a nedotknuteľná? To dievča v komente @23 uznalo svoj omyl, ustúpilo a ty veľavážená sárika si sa v komente @24 a ešte v @32 do nej pustila ako do niekoho o tri spoločenské triedy pod tebou. Tie tvoje komenty neboli vyjadrením názoru, to bol prejav tvojej nadradenosti plný posmechu (@32 ). Spamätaj sa!!! Chcem, aby tu prevládala vlastná súdnosť a slušnosť k iným. Ak to voláš moralizovanie, potom som iba rád. A ty si možno nabudúce voči mne odpustíš smajlíkov s vyplazeným jazykom.
no ty brďo ako pardon, ja som tu len kratučko....ale ak tu je téma matematika, je tam matematická hádanka a nechcem ju riešiť, tak ju neriešim a nezačnem o nej hovoriť prečo tu ju, či tu má byť a či sa mi ju chce riešiť alebo nie to treba za každú cenu všetko okomentovať, skritizovať, pohádať sa a tak? prípadne zosmiešniť?
bože zase slovné úlohy, nikomu sa to nechce počítať. Skús sa s tým potrápiť. Keby si to potrebovala do školy a nevedel by si s tým čo s tým robiť, tak by sme ty pomohli ale toto je z nudy alebo asi že chceš zistiť aké vedomosti alebo čo?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
52 komentov
chápem, že si o mne myslíš že som nejaká pojašená 13 ročná koza ktorá by najradšej hovorila len o vzťahoch (o ktorých s prepáčením veľké HOVNO vie), lenže JA nie som taká ako väčšina ľudí v mojom veku tu na BIRDZi...
čiže... ehm... nerob si o mne žiadne "predstavy", ak o mne nič nevieš
pozri sa toto, je forum -kde nikto nikoho neuraza, jediny slovny stret bude pri rieseni problemu.. so what?
@ etelnair hej, aký sedliacky??? to si vyprosujem!
výmena názorov = v niektorých prípadoch aj hádanie
so... what?
Prečo? Kto by už v dnešnej dobe premýšľal? Koho by to už len mohlo zaujímať?
Svätá (s)prostota, ach.
Ty si si rýpla, my sme si rýpli, nikto nie je spokojný, všetkým je teplo. Kľud.
Ako raz povedal Leonard Sheldonovi v The Big Bang Theory: "Preboha, to musím dvíhať papier s veľkým nápisom "SARKAZMUS" vždy, keď ho použijem v reči?!"
(predpokladala som, že tento populárny príklad zo sveta momentálnej populárnej kinematografie by ti mohol pomôcť tentokrát pochopiť správne)
@sarah_whiteflower tú blbosť, čo spomínaš v @32 som nevidel, nijak mi to nechýba a po tvojej citácii ani nemám vôbec chuť to niekedy vidieť (tak slabunký bol totiž ten citovaný výrok!).
a diskusia je nieco ine ale podla mna tu takato uloha raz za cas moze byt , nie ?
taketo zadanie ulohy je nie mozne ,aby bolo ..lebo je nerealne
Pokiaľ chceš toto robiť, tak nech sa páči, ale potom sa nauč do svojich príspevkov nevkladať niečo podobné poslednému odseku príspevku, ktorý si mi venoval Pretože to sa s moralizovaním veru ani trochu nezhoduje. Báj d vej, "tú blbosť", čo si nevidel, z akého racionálneho a podloženého dôvodu za blbosť považuješ? Len preto, že ju použil vo fóre niekto, s kým nesúhlasíš/kto ťa nasral? Nie je to trochu detinské? Potom sa nečuduj, že si niekto (menovite JA) tvoje "napovedanie a moralizovanie" nevezme k srdcu.
Je spôsob a spôsob
ale zo začiatku som to veru sama riešila všelijako