@imoceans keď jedno dievča zistilo, že budeme spolu chodiť do školy len ona na iný odbor hneď mi začala vypisovať a chodiť so mnou von a ja sa jej neviem zbaviť..neviem ako..lebo potom aj tak do školy budeme chodiť vlastne tou istou cestou :/
a co ti to dievca prekaze alebo ako? no vsak po ceste do skoly sa s nou mozes aspon rozpravat.... von s nou po skole nemusis nikde chodit no ked tu osobu ani nepoznas a hned ju zavrhujes ze je "uplny odpad", tak potom by sa sa skor mala zamysliet ty sama nad sebou.
@mefistofel poznala som ju aj pred tým o to nejde... snažila som sa s ňou byť ale myslím, že každý človek vycíti na druhom proste niečo čo mu prekáža ... a ona že budeme hneď najlepšie kamošky? a ja akože..mám jej teraz povedať celý životný pribeh či ako ?
@ewka0977 no tak chodievaj s nou aspon do skoly, rychlejsie ubehne cas, lepsie s niekym ako sam... a ked s nou nechces byt tak jej to povedz a mas pokoj alebo lepsie povedane ked s nou nechce ist von po skole tak nechod nemusis davat ziadne ine odpovede. A za to ze to povedala ze chce byt tvoja najlepsia kamaratna, nemusi to tak byt, a z vobec jej nemusis rozopravat zivotny pribeh.
Pravdepodobne nema ziadnych kamaratou to dievca, to je cele. Ju to prestane bavit po case ked ju budes odmietat.
@mefistofel dúfam, že to bude také ľahké ako si to povedal..pretože ona takto stratila už "kamarátku" a spoliehala, že ja jej to neurobím a asi nemám na to srdce alebo neviem..Ďakujem inak
@ewka0977 tak ked je to takto, preco si myslis ze ju nemozes poslat kade lahsie ? Ved na nej nic nezavisi ...ked to spravis takticky a nie doslovne ju neposles dopici, tak sa myslim nic nestane
@imoceans budem ju 5 rokov stretávať a vyhýbať sa jej? nerada si znepriateľujem ľudí, veď možno sa mi ešte niekedy zíde na pomoc..ale ja za to nemôžem aká je a dám na vás no lebo inak sa to nedá..
@ewka0977 Prečo by si sa jej mala vyhýbať ? Keď jej jednoducho s rozumom vysvetlíš, že sa s ňou nechceš stretávať/kamarátiť a ona nie je tupá ako ovca, tak to pochopí a keď sa aj stretnete, pozdravíte sa a fajka zhasla. Horšie bude ak to nepochopí ... potom sa jej asi budeš musieť vyhýbať, bude ťa možno aj ohovárať atď. . Ale tiež si treba položiť otázku, či s ňou budeš 5 rokov lietať kade tade , kam ani nechceš
@imoceans no práve.. myslím, že to nepochopí lebo mi dôveruje, že ja tu pre ňu budem ..ale ja s ňou nechcem mať nič ako to "ahoj" keď sa stretneme na ulici...
@ewka0977 ešte by ma zaujimalo čo ti na nej tak vadi ? teda, ja mam tiež ludí, ktorých nemusím, ale dám im to najavo takže sa ignorujeme navzájom nejako...toto sa mi ešte nestalo
chápem, tiež sa mi to už stalo, že som sa nevedela zbaviť baby, ktorá ma chcela za naj kamošku. najskôr som sa jej snažila vyhýbať, neodpisovať jej... lenže to nepomáhalo, tak som jej rovno povedala, čo si o nej myslím a že nemôže si len tak ukázať na niekoho a presviedčať ho, aby bola jej naj kamoška... síce ma teraz už ani nepozdraví, ale aspoň mám pokoj.
@imoceans áno je to človek ktorého nemusím, pretože je mysľou úplne inde, kde ja ..a problém je asi potom ten, že ja jej to nedávam najavo, že nemám záujem o jej kamarátstvo no..bojím sa lebo 5 rokov je dosť a jej mama je policajtka s veľkou hubou, ktorá je schopná prísť osobne za mnou
ignorujem á aj keď niečo povie usmejem sa a súhlasím, nech je to čokoľvek a potom zás ignorujem ignorácia vie človeka tak dokonale vytočiť..že hneď ma nechá na pokoji
byval som s jednym kamosom a ten sa stale chvalil ,vravel co ide robit,co si kupil a kolko potrebuje bodov do skoly atd.proste ko..tiny..nezniesol som to ale nw proste preco to robil a myslim ze je čista rasa ko..ttov
@ewka0977 Jej mama do toho nemá čo kecať a keď aj za tebou príde, tak jej to kludne povedz. Skús ju postupne ignorovať, musíš sa naučiť povedať NIE predsa
toto prevelmi nemám rada, viem si predstaviť takú situáciu.. ja by som jej určite na rovinu nepovedala, že mi ide na nervy, ale nesprávala by som sa k nej ako k nejakej blízkej priatelke, nemala by som asi takú ,,srdečnosť,, v hlase alebo čo.. a dúfala by som, že po čase jej to dojde, že ekd nie som na ňu nejako prehnane milá, tak že ona sa prestane vtierať
ale moc reálne to asi nie je, že jej samej by to došlo
no...u mna toto dopadlo velmi zle. prestup na inu strednu. daj jej jasne najavo, ze nemas zaujem...neprijmi ani jedno socializovanie len z osamelosti, lebo najpv si bude namyslat a potom tvoju chladnost prekukne a bude to brat ako podvod. a bude ta ohovarat vsade, kam vkroci. aspon tak sa mi to stalo, ked som bola v tvojej situacii. neznasam ludi, ktori si myslia, ze kazdy nadvazuje len vztahy, ktore su z rozumu a ze rozum bude aj srdcu stacit...kks psychopaticki ludia...takychto narcisov by mali vypalit.
@sapphirizing to znelo ako úvod k nejakému hororu prestupovať nebudem hlavne z takej školy nie..nechcem robiť predčasné závery bohvie ako sa to vyvinie, verím že nie tak ako u teba lebo to znelo dosť psychicky..
Ignorácia, toho človeka to prestane baviť keď uvidí, že nemáš záujem. Len si daj pozor lebo je možne že v tej najnečakanejšej situácií sa ťa spýta čo také zlé ti spravila a tam už je to horšie keď nechceš byť hnusná, alebo je tu druhá možnosť že sa začne lutovať aká si zlá že si sa na ňu vysrala a tak..Good Luck
@ewka0977 hahaha to som si hovorila cely cas aj ja a nakoniec to bolo stale len horsie...ved uvidis, ako sa to vyvinie, ked ta nebude nejak sikanovat, tak jasne ze nie, ale podla mna zly kolektiv je dovod na prestup...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
Pravdepodobne nema ziadnych kamaratou to dievca, to je cele. Ju to prestane bavit po case ked ju budes odmietat.
ale moc reálne to asi nie je, že jej samej by to došlo
ignorujem alebo ak nedá pokoj tak to radšej poviem na rovinu