Nedávno som rozmýšlal nad prvým vtipom čo som počul.....ale asi slabo pretože viem len že tam bolo čosi o farárovi, kostole, ferrari a trabant ktoré ho preskakovali (ten kostol)....nepoznáte ho náhodou niekto?
Dal som sa do reči s tlstou kočkou včera v bare, " Ty si taká pekná gulička " - vravím jej, "Povedz mi niečo čo neviem" - odpovedala so žmurkom na oku. " šalát chutí výborne ".
@kubo1161 už ho napísala @patken ten s tými muchami ale viem ešte jeden: Ide had na bicykli a zastaví ho policajt:,,Had,ako môžeš isť na bicykli keď nemáš nohy?" Had pokrčil plecami a išiel ďalej.
Idú dvaja policajti peši po ceste a sú strašne smädný.Ochvýlu s adostanú k studni s na nej je pohár otočený hore dnom a jeden znich vravý :´´ pozri ten pohár nemá hrdlo!´´ A ten druhý ho otočí a vravý: ´´ A nemá ani dno!´´
"šalát chutí výborne" - ten chlap predpokladal že tá tučná ženská nevie ako chutí šalát, lebo jedla pravdepodobne nejaké nezdravé jedlo alebo čo.. keby bola len na šalátoch, tak tak nevyzerá.
musíte sami uznať, že niekoľko birdzákov teba chalanov a báb je tu kokotkov a píč na N-túúúúúúúú.........no nie je to smiešne , ale je to pravda!!!.....filip
tento je dobrí -Vzala pani učiteľka deti na exkurziu na stavbu a ako naschvál práve vtedy spadol z lešenia robotník a na mieste bol mŕtvy. Po príchode späť do triedy, pustili sa do rozoberania tohto prípadu.
- Povedz nám Anička, prečo tento ujo spadol?
- Nevedel nič o bezpečnosti práce.
- A ty Miško?
- Určite mal vypité.
Vtom sa postaví Móricko.
- Nie, on spal s mojou mamou!
- Prečo si to myslíš ?
- Počul som ako kričal "Chlapče, jebem ja tvoju mater, netras tým lešením!"
2
Tri malé bábätká sa rozprávajú. Jedno vraví:
- Ach tie pjobjémy, najastú mi zjúbky, nenajastú mi zjúbky.
Druhé vraví:
- Aj ja mám probjémy. Najastú mi vlásky, nenajastú mi vlásky.
Tretie vraví:
- Aj ja mám veľké pjobjemy. Sadla som si na cumlík. Som panna, nie je som panna. Ach tie pjobjémy, pjobjémy.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
69 komentov
Idú dve paradajky po ceste - jednu zrazí auto a hovorí : "pomôž mi"
.. a druhá jej na to : "s kečupom sa nerozprávam"
-ako malá som bola big boss s takým vtipom v rukáve.. dnes už skleróza na krku, človek si nespomína na včerajšok.. nieto na nejaké (ďalšie) vtipy ..
.. súhlasím - sú to také somariny, až sa musíš minimálne pousmiať
@ragdoll spomeň si
@ragdoll
@bangbangboom nepoznaju sarkazmus...
"Dig more, železo!"
(bez urážky)
@matus123 @kubo1161
"šalát chutí výborne" - ten chlap predpokladal že tá tučná ženská nevie ako chutí šalát, lebo jedla pravdepodobne nejaké nezdravé jedlo alebo čo.. keby bola len na šalátoch, tak tak nevyzerá.
-two rums to room 222
-tramtarara ty debil...
"A bude poriadok!" povedala babka a šupla hovno pod posteľ
Dig more HU!
Bol raz jeden pes, ktorý mal gumennú labu. A keďže mal blchy, tak sa stále škrabal, až kým sa nevygumoval.
- Hľadám myša.
- Ktorého Miša? Zuzinho brata?
- Nem Zuzin brat, ale potkanov sestra...!
prepáčte, nemohla som si odpustiť
Ja som ho nezabil!
Koho?
Vy ste ho nenašli ?
- Nebude chápať...
tento je dobrí -Vzala pani učiteľka deti na exkurziu na stavbu a ako naschvál práve vtedy spadol z lešenia robotník a na mieste bol mŕtvy. Po príchode späť do triedy, pustili sa do rozoberania tohto prípadu.
- Povedz nám Anička, prečo tento ujo spadol?
- Nevedel nič o bezpečnosti práce.
- A ty Miško?
- Určite mal vypité.
Vtom sa postaví Móricko.
- Nie, on spal s mojou mamou!
- Prečo si to myslíš ?
- Počul som ako kričal "Chlapče, jebem ja tvoju mater, netras tým lešením!"
2
Tri malé bábätká sa rozprávajú. Jedno vraví:
- Ach tie pjobjémy, najastú mi zjúbky, nenajastú mi zjúbky.
Druhé vraví:
- Aj ja mám probjémy. Najastú mi vlásky, nenajastú mi vlásky.
Tretie vraví:
- Aj ja mám veľké pjobjemy. Sadla som si na cumlík. Som panna, nie je som panna. Ach tie pjobjémy, pjobjémy.
Traja slovaci sa rozhodli ze preskocia kostol.
Prvy ide a nepreskoci a povie kurva farar vinde a vravy nenadavajte.
Ide druhy ten tiez nepreskoci a povie kurva farar vravi nenadavaj pred kostolom.Ide tretí a ten to preskoci a farar vravi ci boha on to preskocil