Přijde chlápek k doktorovi, aby si nechal udělat HIV testy, vyplní dotazník, odeberou mu krev. Za nějaký čas si přijde pro výsledky a ptá se: "Tak pane doktore, jak to dopadlo?" Doktor: "No mám pro vás špatnou zprávu, testy dopadly špatně". Chlápek je vyš
Starý Arab žije již přes čtyřicet let v Chicagu. Moc rád by na své zahradě pěstoval brambory a zeleninu, ale je tam sám a cítí se již starý a slabý. Jeho syn studuje v Paříži a otec se rozhodne mu napsat e-mail:
"Milý Ahmede, jsem moc smutný, že nemůžu na své zahradě pěstovat brambory. Vím, že kdybys zde byl, pomohl bys mi zahradu zrýt. Mám tě rád. Tvůj otec."
Obratem obdrží odpověď:
"Milý otče, prosím tě, v žádném případě nic na zahradě nedělej! Schoval jsem tam ´tu věc´. Taky tě mám rád. Ahmed."
Jen pár hodin nato obklíčí dům starého muže americká armáda, námořníci, FBI a CIA. Přeorávají a přerývají zahradu kousek po kousku, prohlížejí každý milimetr, ale nenajdou nic. Rozčarováni se opět stahují.
Týž den dostává starý muž ještě jeden e-mail od syna: "Milý otče, jistě je nyní zahrada kompletně zrytá a můžeš zasázet své brambory. Víc pro tebe z takové vzdálenosti nemůžu udělat. Mám tě rád. Ahmed.
Příjde buzerant do nebe a říká: "Hele bože tam je růže" a bůh se ohne a buzernat mu ho tam šoupne. Bůh říka: "Ještě jednou a jdeš do pekla!" A stane se. Bůh říká: "Dojdu se na tebe za rok podívat." Po roce jde Bůh do pekla, všude zima a rampouchy a čerti v kožichách klepou zimu. Bůh se ptá: "Čerti, proč netopíte?" A čert odpoví: "Tak se ohni pro polínko!!!"
Slepec,hluchý a vozíčkář najdou kouzelnou studánku. Slepec si omyje oči a vrátí se mu zrak, hluchý si omyje uši a vrátí se mu sluch, vozíčkář vjede do studánky, vyjede a zařve: 'chlapiii, já mam nový gumy!'
"Príde hladný turista k bačovi Janovi na salaš a prosí:
- Bača, dajte mi niečo zajesť.
- Tu máte, dajte si cúvky - ponúkne ho bača.
- Čo sú to tie cúvky? - pýta sa turista hltajúc ponúknuté jedlo.
- Nó, nevydarené halušky! Zjedol som ich a oni zo mňa cúvli. Potom ich zjedol Dunčo a cúvli aj z neho. A ako vidím, už cúvajú aj z vás..."
Sedlák jel do města na nákupy. V železářství koupil kovadlinu a kbelík. Na trhu párek kuřat a husu. Jak ale teď dostat všechno domů? Prodavač mu poradil: „Dejte kovadlinu do kbelíku a neste ho v jedné ruce, do druhé ruky husu a pod každou paží jedno kuře.”
Sedlák poděkoval a vyšel. Cestou ho zastavila slečna, že zabloudila a potřebovala by poradit, jak se dostane na určitou adresu.
„To je náhoda! Já jdu taky tam. Pojďte a já vás doprovodím. Tudy přes park to bude blíž.”
„A jak vám můžu věřit, že mě v parku nepřitisknete k plotu, nevyhrnete mi sukni, nestáhnete mi kalhotky a neznásilníte mě?”
„Podívejte se: Nesu kýbl, kovadlinu, husu a dvě kuřata. Jak bych vás takhle mohl přitlačit k plotu a udělat to, čeho se bojíte?”
„No, mohl byste dát husu na zem, přiklopit ji kbelíkem, ten zatížit kovadlinou - a kuřata já vám klidně podržím.”
Když se holka vyspí se 150ti klukama,hned je děvka...ale když to samé udělá kluk?
.
.
.
.
.
.
.
.
Tak je buzna
Sedí vejce a slepice v čekárně u psychiatra a z ordinace vykoukne sestřička:
"Kdo z vás tu byl první?"
"Jdi do prdele!!"
Pani učiteľka sa pýta detí:
- Kto mi povie jednoduchú vetu?
Prihlási sa Anička a hovorí:
- Dievča stojí.
- Dobre, teraz tú vetu rozviň.
- Dievča stojí pri ceste.
- Dobre, teraz ju skráť.
- Kurva.
Přijde doktor na kontrolu do blázince.
Na levé posteli leží chlap a dělá, že řídí auto.
Doktor se ho ptá: "Co to děláte?
On odpoví:"Jedu s kamionem do Španělska."
Na pravé posteli leží další pacient
a ten si pod peřinou honí péro.
Doktor se ho ptá: "A co vy to děláte?"
On odpoví:"Vždycky, když Venca jede do Španělska, tak mu jebu starou.
Moj dobry priatel ma zosmiesnil pred nejakou slecnou,tak som sa rozhodol pre odwetu.Nahovoril som jeho 5rocnej dcerke ze pes sa v skutocnosti povie "ockov penis".
v kazdom pripade kamos mi volal a vravi ze dcerke kupil psa.
zacal som sa usmievat lebo som vedel ze sme si kvit a to ho este viac nasralo,tak mi zacal opisovat udalost z rannej navstevy veterinara kde sa jeho dcerka spovedala :
"milujem ockov penis,,rada sa s nim maznam lebo je velky a chlpaty.Vzdy ma chce celu poslintat a uspinit ale mamicke sa to moc nepaci lebo to potom musi so mna cistit"
Uz sa tesim na jeho odvetu.... .... ked ho pustia z basy...
Vegetariáni sú ľudia bez srdca!!! Prasa má nohy, a má možnosť utiecť. Ale čo má urobiť taká brokolica??? =DDD
Hodina zemepisu v maďarskej škole na južnom Slovensku:
"László, pozri na glóbus a povedz mi, čo to je os?"
"Os..., to je taký veľký, páskovaný much!"
Sedí dívka v parku na lavičce a strašně nadává:
"Kurva fix, do prdele práce!"
Jde kolem chlapík, slyší to a povídá jí:
"Poslouchej, děvče, to se vůbec nehodí, abys nadávala jako dlaždič!"
Ona na to:"Tak si sedněte ke mně a já vám povím, proč nadávám."
... ... ... ... Chlap si přisedl a dívka mu něco zašeptala do ucha. Chlap začal nadávat:
"To je v piči! Zasranej svět!"
Slyšela to babka, která šla okolo, a napomenula chlapíka, aby tak neklel, že je to nekulturní a nesluší se to.
A chlapík na to: "Pojďte si sednout, babi, já vám řeknu, proč tak nadávám!"
Babka si sedla, chlap jí něco pošeptal do ouška a babka hned:"A do psích
prdelí, kunda pes, já se na to vyseru!"
Uslyšel to kolem jdoucí dědek a povídá babce:
"No, že se nestydíte, paní, nadávat takhle tady před malou holčičkou!"Babka
na to, ať se posadí, že mu řekne, proč tak nadává.
Dědek si sedl a babka mu povídá:"Ta lavička je čerstvě natřená":
"Kurvaaaaaaa, do piči!" D
Do hodiny angličtiny vejde moc pěkná paní učitelka.
Nejdříve se se žáky pozdraví a pak začnou probírat nové učivo.
Po chvíli do třídy vejde na kontrolu inspektor...
Paní učitelka ho posadí vedle Pepíčka kde je jediné volné místo...
Pak začne psát na tabuli anglicky větu a upadne jí křída-sehne se pro ní a pak se zeptá žáků co to napsala na tabuli za větu???
Hlásí se jako jediný Pepíček učitelka si pomyslela že to zase bude nějaká sprosťárna ale i tak Pepíčka vyvolala a ptá se: Tak mi tu větu teda přelož:
Pepíček: Jééé já bych jí šukal jáá bych jííí táááák šukál!!!!
Učitelka se zděsila jak Pepíček mluví a zrovna před panem inspektorem a dala mu 5 a poznámku do žákovské knížky...
Pepíček si nasraně sedne, loktem drbne do inspektora a řekne:
Když neumíš anglicky tak neraď debile! D
Veronika a Michal sú pacienti v blázninci. Jedného dňa sa prechádzajú okolo bazéna a vtom Michal náhle skočí do vody. Potopí sa ako kameň a nevypláva. Veronika skočí za ním aby ho zachránila, ponorí sa až na dno a Michala vytiahne z vody von. Keď sa o tomto hrdinskom čine dozvie riaditeľ, okamžite dá príkaz prepustiť Veroniku z ústavu..., lebo zistil, že je úplne zdravá a príčetná. Ide teda za ňou... aby jej oznámil túto veľkú novinu a hovorí jej:
"Veronika, mám pre teba jednu dobrú a jednu zlú správu. Najprv ti poviem tú dobrú. Môžeš opustiť tento ústav, lebo si bola schopná zachrániť inému pacientovi život. Myslím si teda, že si mentálne úplne v poriadku. A teraz tá zlá správa. Michal, ktorého si zachránila, sa krátko nato obesil v kúpeľni na opasku. Je mi to veľmi ľúto, ale je mrtvý."
Veronika na neho chvíľu zadumane pozerá a potom mu odpovie: "Nie, on nespáchal samovraždu. Ja som ho tam zavesila, aby uschol..."
Na veterinární fakultě probíhá přednáška o rozmnožování krav. Přednášející povídá:"... a tento akt vykoná býk až třicetkrát za den..."
V přední řadě se zvedne studentka a prohlásí: "Pane profesore, mohl byste to zopakovat, aby to slyšeli i studenti v zadních řadách?"
Přednášející větu zopakuje a vtom se zvedne student v zadní řadě a ptá se:"A pane profesore, ten býk to dělá pokaždé s tou stejnou krávou?"
"Samozřejmě, že ne,..." odvětí profesor.
"A mohl byste to zopakovat i pro studentky v předních řadách?"
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
"Milý Ahmede, jsem moc smutný, že nemůžu na své zahradě pěstovat brambory. Vím, že kdybys zde byl, pomohl bys mi zahradu zrýt. Mám tě rád. Tvůj otec."
Obratem obdrží odpověď:
"Milý otče, prosím tě, v žádném případě nic na zahradě nedělej! Schoval jsem tam ´tu věc´. Taky tě mám rád. Ahmed."
Jen pár hodin nato obklíčí dům starého muže americká armáda, námořníci, FBI a CIA. Přeorávají a přerývají zahradu kousek po kousku, prohlížejí každý milimetr, ale nenajdou nic. Rozčarováni se opět stahují.
Týž den dostává starý muž ještě jeden e-mail od syna: "Milý otče, jistě je nyní zahrada kompletně zrytá a můžeš zasázet své brambory. Víc pro tebe z takové vzdálenosti nemůžu udělat. Mám tě rád. Ahmed.
Slepec,hluchý a vozíčkář najdou kouzelnou studánku. Slepec si omyje oči a vrátí se mu zrak, hluchý si omyje uši a vrátí se mu sluch, vozíčkář vjede do studánky, vyjede a zařve: 'chlapiii, já mam nový gumy!'
"Príde hladný turista k bačovi Janovi na salaš a prosí:
- Bača, dajte mi niečo zajesť.
- Tu máte, dajte si cúvky - ponúkne ho bača.
- Čo sú to tie cúvky? - pýta sa turista hltajúc ponúknuté jedlo.
- Nó, nevydarené halušky! Zjedol som ich a oni zo mňa cúvli. Potom ich zjedol Dunčo a cúvli aj z neho. A ako vidím, už cúvajú aj z vás..."
Sedlák poděkoval a vyšel. Cestou ho zastavila slečna, že zabloudila a potřebovala by poradit, jak se dostane na určitou adresu.
„To je náhoda! Já jdu taky tam. Pojďte a já vás doprovodím. Tudy přes park to bude blíž.”
„A jak vám můžu věřit, že mě v parku nepřitisknete k plotu, nevyhrnete mi sukni, nestáhnete mi kalhotky a neznásilníte mě?”
„Podívejte se: Nesu kýbl, kovadlinu, husu a dvě kuřata. Jak bych vás takhle mohl přitlačit k plotu a udělat to, čeho se bojíte?”
„No, mohl byste dát husu na zem, přiklopit ji kbelíkem, ten zatížit kovadlinou - a kuřata já vám klidně podržím.”
"Babi,kokot to je niečo strašné?"
"Strašné, Janko môj."
"Strašnejšie ako drak?"
"Strašnejšie."
"Aaa!Strašnejšie ako ježibaba?"
"Veru tak."
Janko zdvihne rúčky a straší babičku:
"Bu-bu-bu babi, ja som strašný kokoooot!!!"
Když se holka vyspí se 150ti klukama,hned je děvka...ale když to samé udělá kluk?
.
.
.
.
.
.
.
.
Tak je buzna
Sedí vejce a slepice v čekárně u psychiatra a z ordinace vykoukne sestřička:
"Kdo z vás tu byl první?"
"Jdi do prdele!!"
Pani učiteľka sa pýta detí:
- Kto mi povie jednoduchú vetu?
Prihlási sa Anička a hovorí:
- Dievča stojí.
- Dobre, teraz tú vetu rozviň.
- Dievča stojí pri ceste.
- Dobre, teraz ju skráť.
- Kurva.
Přijde doktor na kontrolu do blázince.
Na levé posteli leží chlap a dělá, že řídí auto.
Doktor se ho ptá: "Co to děláte?
On odpoví:"Jedu s kamionem do Španělska."
Na pravé posteli leží další pacient
a ten si pod peřinou honí péro.
Doktor se ho ptá: "A co vy to děláte?"
On odpoví:"Vždycky, když Venca jede do Španělska, tak mu jebu starou.
Moj dobry priatel ma zosmiesnil pred nejakou slecnou,tak som sa rozhodol pre odwetu.Nahovoril som jeho 5rocnej dcerke ze pes sa v skutocnosti povie "ockov penis".
v kazdom pripade kamos mi volal a vravi ze dcerke kupil psa.
zacal som sa usmievat lebo som vedel ze sme si kvit a to ho este viac nasralo,tak mi zacal opisovat udalost z rannej navstevy veterinara kde sa jeho dcerka spovedala :
"milujem ockov penis,,rada sa s nim maznam lebo je velky a chlpaty.Vzdy ma chce celu poslintat a uspinit ale mamicke sa to moc nepaci lebo to potom musi so mna cistit"
Uz sa tesim na jeho odvetu.... .... ked ho pustia z basy...
Hodina zemepisu v maďarskej škole na južnom Slovensku:
"László, pozri na glóbus a povedz mi, čo to je os?"
"Os..., to je taký veľký, páskovaný much!"
Sedí dívka v parku na lavičce a strašně nadává:
"Kurva fix, do prdele práce!"
Jde kolem chlapík, slyší to a povídá jí:
"Poslouchej, děvče, to se vůbec nehodí, abys nadávala jako dlaždič!"
Ona na to:"Tak si sedněte ke mně a já vám povím, proč nadávám."
... ... ... ... Chlap si přisedl a dívka mu něco zašeptala do ucha. Chlap začal nadávat:
"To je v piči! Zasranej svět!"
Slyšela to babka, která šla okolo, a napomenula chlapíka, aby tak neklel, že je to nekulturní a nesluší se to.
A chlapík na to: "Pojďte si sednout, babi, já vám řeknu, proč tak nadávám!"
Babka si sedla, chlap jí něco pošeptal do ouška a babka hned:"A do psích
prdelí, kunda pes, já se na to vyseru!"
Uslyšel to kolem jdoucí dědek a povídá babce:
"No, že se nestydíte, paní, nadávat takhle tady před malou holčičkou!"Babka
na to, ať se posadí, že mu řekne, proč tak nadává.
Dědek si sedl a babka mu povídá:"Ta lavička je čerstvě natřená":
"Kurvaaaaaaa, do piči!" D
Do hodiny angličtiny vejde moc pěkná paní učitelka.
Nejdříve se se žáky pozdraví a pak začnou probírat nové učivo.
Po chvíli do třídy vejde na kontrolu inspektor...
Paní učitelka ho posadí vedle Pepíčka kde je jediné volné místo...
Pak začne psát na tabuli anglicky větu a upadne jí křída-sehne se pro ní a pak se zeptá žáků co to napsala na tabuli za větu???
Hlásí se jako jediný Pepíček učitelka si pomyslela že to zase bude nějaká sprosťárna ale i tak Pepíčka vyvolala a ptá se: Tak mi tu větu teda přelož:
Pepíček: Jééé já bych jí šukal jáá bych jííí táááák šukál!!!!
Učitelka se zděsila jak Pepíček mluví a zrovna před panem inspektorem a dala mu 5 a poznámku do žákovské knížky...
Pepíček si nasraně sedne, loktem drbne do inspektora a řekne:
Když neumíš anglicky tak neraď debile! D
Veronika a Michal sú pacienti v blázninci. Jedného dňa sa prechádzajú okolo bazéna a vtom Michal náhle skočí do vody. Potopí sa ako kameň a nevypláva. Veronika skočí za ním aby ho zachránila, ponorí sa až na dno a Michala vytiahne z vody von. Keď sa o tomto hrdinskom čine dozvie riaditeľ, okamžite dá príkaz prepustiť Veroniku z ústavu..., lebo zistil, že je úplne zdravá a príčetná. Ide teda za ňou... aby jej oznámil túto veľkú novinu a hovorí jej:
"Veronika, mám pre teba jednu dobrú a jednu zlú správu. Najprv ti poviem tú dobrú. Môžeš opustiť tento ústav, lebo si bola schopná zachrániť inému pacientovi život. Myslím si teda, že si mentálne úplne v poriadku. A teraz tá zlá správa. Michal, ktorého si zachránila, sa krátko nato obesil v kúpeľni na opasku. Je mi to veľmi ľúto, ale je mrtvý."
Veronika na neho chvíľu zadumane pozerá a potom mu odpovie: "Nie, on nespáchal samovraždu. Ja som ho tam zavesila, aby uschol..."
Na veterinární fakultě probíhá přednáška o rozmnožování krav. Přednášející povídá:"... a tento akt vykoná býk až třicetkrát za den..."
V přední řadě se zvedne studentka a prohlásí: "Pane profesore, mohl byste to zopakovat, aby to slyšeli i studenti v zadních řadách?"
Přednášející větu zopakuje a vtom se zvedne student v zadní řadě a ptá se:"A pane profesore, ten býk to dělá pokaždé s tou stejnou krávou?"
"Samozřejmě, že ne,..." odvětí profesor.
"A mohl byste to zopakovat i pro studentky v předních řadách?"
(dnes som provokatér)