Povedz 3 značky vodky: Nicolaus, Finlandia, Absolute. Povedz 3 značky kondómov: Durex, Pepino, Masculan. Povedz 3 značky fúrika: ??? No vidíš? Slopať a sexovať vieš, ale robiť to nie!
>> Chlap si kúpi detektor lží - robota, ktorý Ťa pri klamstve udrie...a
>> hneď ho chce vyskúšať doma pri večeri.
>> Otec: No môj synu, kde si bol počas vyučovania?
>> Syn: v škole predsa.
>> Robot udrie syna!
>> Syn: ok, ok, bol som v kine na film.
>> Otec: aký film?
>> Syn: Toy story ( rozprávka)
>> Robot udrie syna!
>> Syn: ok, ok, bola to erotika.
>> Otec: Čože??? Ja v tvojom veku, som nevedel, čo to erotika je!
>> Robot udrie otca!
>> Mama: ha haaa, predsa, je to tvoj syn!
>> Robot udrie mamu!
Syn arabského šejka sa rozhodol študovať v SR.Po mesiaci píše domov:
Slovensko je krásne,ľudia sú tu príjemní a veľmi sa mi tu páči.Len sa občas trochu hanbím,keď prídem do školy svojím pozláteným mercedesom,zaparkujem a stretnem niektorého zo svojich profesorov,ako vystupuje z električky.
Za pár dní mu príde šek na milión dolárov a krátka správa od rodičov:
Nerob nám hanbu a kúp si tiež električku!!!
Kedy bude na Slovensku dobre??
Ak štyri cudzie jazyky ovládajúci policajt ochotne pomôže prácou unavenému Rómovi nastúpiť do vlaku metra v Košiciach, v ktorom cestujú bohatí štátni zamestnanci a statoční podnikatelia na súdne konanie z korupcie obvinených ministrov, poslancov,mestských a pár tajných funkcionárov.
Sedí východniar v krčme a všimne si na polici za výčapom fľašu od uhoriek plnú desaťeuroviek. - Ta ci Boha! Ta to co tam mace? - To je taká súťaž. Dáte desinu a keď splníte tri úlohy je fľaša euroviek vaša. - vysvetľuje krčmár. - Ta ľahšie nemace? - podá barmanovi desinu a ide na vec - ta co treba zrobic? - Tak po prvé musíte vyslopať liter borovičky na ex. Za druhé máme na dvore besného pitbulla s boľavým zubom. Ten mu musíte vytrhnúť a za tretie, nad nami býva osemdesiat ročná baba, ktorá ešte nikdy nemala chlapa a tú musíte riadne vysexovať. Upozorňujem vás, že sa ešte nikto nedostal ďalej ako za prvú úlohu, takže veľa šťastia. Východniar bez mrknutia oka vypije fľašu borovičky a opitý sa vypotáca na dvor. Odtiaľ sa chvíľu ozývajú zvuky zápasu a potom strašné vytie. Po nejakej dobe do baru vpadne východniar ušpinený, utrhaný, víťazne sa rozhliadne po prítomných a zahlási: - Tak a dze je ta baba s totym boľavým zubom?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
On: Slnko, radiator, kachľovec, solarny panel.
Čierny vtip je, keď nájdeš desať bezdomovcov v jednom kontajneri.
Brutálny vtip je, keď nájdeš jedného bezdomovca v desiatich kontajneroch.
A absurdný je, keď nájdeš desať kontajnerov v jednom bezdomovcovi.
» www.birdz.sk/forum/poznate-n...
» www.birdz.sk/forum/pridaj-ne...
jeho posledna veta je vtipna a nevtipna zaroven.
a platia obidve moznosti, dokial si ju neprecitas.
hovno
>> Chlap si kúpi detektor lží - robota, ktorý Ťa pri klamstve udrie...a
>> hneď ho chce vyskúšať doma pri večeri.
>> Otec: No môj synu, kde si bol počas vyučovania?
>> Syn: v škole predsa.
>> Robot udrie syna!
>> Syn: ok, ok, bol som v kine na film.
>> Otec: aký film?
>> Syn: Toy story ( rozprávka)
>> Robot udrie syna!
>> Syn: ok, ok, bola to erotika.
>> Otec: Čože??? Ja v tvojom veku, som nevedel, čo to erotika je!
>> Robot udrie otca!
>> Mama: ha haaa, predsa, je to tvoj syn!
>> Robot udrie mamu!
Syn arabského šejka sa rozhodol študovať v SR.Po mesiaci píše domov:
Slovensko je krásne,ľudia sú tu príjemní a veľmi sa mi tu páči.Len sa občas trochu hanbím,keď prídem do školy svojím pozláteným mercedesom,zaparkujem a stretnem niektorého zo svojich profesorov,ako vystupuje z električky.
Za pár dní mu príde šek na milión dolárov a krátka správa od rodičov:
Nerob nám hanbu a kúp si tiež električku!!!
Kedy bude na Slovensku dobre??
Ak štyri cudzie jazyky ovládajúci policajt ochotne pomôže prácou unavenému Rómovi nastúpiť do vlaku metra v Košiciach, v ktorom cestujú bohatí štátni zamestnanci a statoční podnikatelia na súdne konanie z korupcie obvinených ministrov, poslancov,mestských a pár tajných funkcionárov.