Ja som bol minule na plucnom a zrazu sa dvere otvorili a sestricka volala nejaku pani kokotovu alebo prave ta sestricka ktora tuto pani zavolala dnu sa volala kundova...
Nevymyslam si, ta sestricka mala meno vypisane na dverach.
na strednej sme mali profakov s priezviskami "Rohlíček" a "Paštéta", no a ked ich volali naraz do kabinetu, tak to znelo celkom zaujimavo, ale zaroven tak prirodzene..
No ja som mal na maturite profáka, ktorý sa volal Úraz. Vo vedľajších triedach boli zase Osa a Guľa. Nakoniec sme z toho poskladali vetu: Osa ho pichla do gule a bol z toho úraz.
Raz keď som bola u babky som si pozerala rôzne schránky a v tom na jednej Antón Mamička XD skoro ma porazilo ="DD Alebo moja kamarátka má uložené číslo že Babka Pelikánová a ešte Iveta teta XDD potom poznám ešte Tuhý, Búdka..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
56 komentov
este nejaka holka Blanka Pretrhnuta
ja ine fora necitam tak nech mi to zmažú a basta
Nevymyslam si, ta sestricka mala meno vypisane na dverach.
Maková a Mak
Igor Pálenka
ach jaj
ale poznám jeden prípad:
slečna sa volala Hanka Šoustalová a veľmi od detstva túžila sa vydať aby sa zbavila toho priezviska...
a ... nakoniec sa vydala...za ... Františka JEBAVÉHO...
no a teraz si vyberte,čo bolo lepšie...
Sedláčková
Mokrá
Šupa
Cigániková
nejaky bezec na dlhe trate sa volal Kokot...
a dobehol prvy do ciela,a komentator zapotil...
a mame ho tu,je prvy v cieli,kiezby sme mali viac takych kokotov...
no ako nemohla som...
mne prišlo vtipné priezvisko Šablatúra, ale nechcem nikoho uraziť alebo bývalý sused sa volá Zápach .. no.. sranda..
ja poznám: Peťo Píp
Raz keď som bola u babky som si pozerala rôzne schránky a v tom na jednej Antón Mamička XD skoro ma porazilo ="DD Alebo moja kamarátka má uložené číslo že Babka Pelikánová a ešte Iveta teta XDD potom poznám ešte Tuhý, Búdka..