nepoznate nejake ??? ja napriklad som dnes cital v Novom Case ze v Slovinsku hraje jeden futbalista co sa vola Ales Kokot .... chudaak ... ten by tu co prezival
tak pri tej blanke to museli aj rodicia mat zmysel pre humor a to myslim ze s tym futbalistom Kokotom... to nas komentator rozpraval rozpraval a potom si tak vzdychol ze.. " Keby sme na Slovensku mali takych Kokotov" ..... a to este jedna taka sranda... nas matikar sa vola Kotov... tak sa smejeme keby rodicia mu dali meno Peťko
no a s kamaratkou sme sa akurat na tom smiali, kokot a o den neskor bolo napisane v novom case, ze bol nominovany na nejakeho futbalistu a,ze to bolo zrusene koli jeho priezvisku tak sme sa celkom s chuti zasimiali
moja mama mala spoluziaka ze Samo Vrazda ( ale vazne )@9
a poznal som jednu babu co sa volala bohova (raz sa predstavila v telefone predstavila ako Dobry den tu je bohova. A ten chlapik na druhom konci dratu sa spytal Je doma pan boh ä asi hldal jej otca) on sa pise Boho
#32 neviem uz presnejsie kde ale pocula som ze sa jeden volal Tomaš Jedno a ucitelka sa ho pytala jak sa volas on ze tomas jedno este raz sa opytala on ze tomas jedno uz taka najeduvana ze nech ju nejeduje tak povedal jedno tomas az potom mudra pochopila
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
Ale tak ja poznám: Rozkošného, Kukučku, Straku, Speváka, Slaninu...
A k tým menám. Napríklad Samo Vražda by mohlo byť zaujímavé
A Tomas Jedno je este celkom dobre.
A Kokot dááva gooooooool.
Ach keby sme aj my tu na Slovensku mali takých Kokotov.
Inak ja som Slimak
no poznam jedneho čo sa volá Bachratý, aj Cikanička
inak ja som Vetríková - a pocula som rozne skomoleniny mojho mena
napr sexulog vrabec, policajt vrazda a tak
a poznal som jednu babu co sa volala bohova (raz sa predstavila v telefone predstavila ako Dobry den tu je bohova. A ten chlapik na druhom konci dratu sa spytal Je doma pan boh ä asi hldal jej otca) on sa pise Boho
K tým vtipným menám: napr. Lada Škodová, Drahotina Šperková, Cleopatra Muchová
a este som pocula o jednej co sa volala Blanka Pretrhnuta
chuda dievca