Proste vtipy o konkrétnych ´´skupinách´´ .. ja viem, možno tu bola táto téma milión-krát ale stále sa objaví nejaký dobrý vtip na zasmiatie .. Tak ak nejaký viete, tak ho sem vložte
Skupina cigánov vykrikuje na námestí do kamier veče
2 policajti nájdu na obchôdzke mŕtvolu. "Ešte to nám dneska chýbalo! Pokazíme si deň vyšetrovaním, volaním nadriadeným, zápisnicou..." Kolega vśak dostal skvelý nápad:
"Neďaleko je hranica ďalšieho obvodu, šupneme im tam mŕtvolu a je to!" Policajti teda presunú mŕtvolu do iného obvodu. Tam ju po istom čase objavia 2 policajti, ktorí boli na obhliadke. Preľaknutí, rozklepaní s vypleštenými očami pristúpili k mŕtvole:
sudca vravi ciganovi:ked ste teda neukradli ten prsten a nasli ste ho preco ste ho neisli dat na policiu? cigan vravi: lebo na nom bolo napisane navzdy tvoj
-Policajti majú skúšku z matematiky. Jeden z nich vraví : Ja to asi nespravím."Ale prečo ? Vari nevieš sčitovať a odčitovať ? " - Veď práve. Nechápem, ako je to možné, že 5-7+2=0. - Ale, veď to je jednoduché. Ja ti to vysvetlím. " V autobuse cestuje 5 ľudí. Na zastávke 7 vystúpi. Koľký musia nastúpiť, aby tam nikto nebol ?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
ale poznám jeden o policajtcoh hah:
2 policajti nájdu na obchôdzke mŕtvolu. "Ešte to nám dneska chýbalo! Pokazíme si deň vyšetrovaním, volaním nadriadeným, zápisnicou..." Kolega vśak dostal skvelý nápad:
"Neďaleko je hranica ďalšieho obvodu, šupneme im tam mŕtvolu a je to!" Policajti teda presunú mŕtvolu do iného obvodu. Tam ju po istom čase objavia 2 policajti, ktorí boli na obhliadke. Preľaknutí, rozklepaní s vypleštenými očami pristúpili k mŕtvole:
"Popopozri, on sa vvvráátil!"
Blondínka ráno vstane a hovorí:
-Bože, ja nič nevidím!!!
Otvorí oči a povie:
-Aha.
JA SOM SKAPALA