Na trosku rozveselenie a menšia súťaž... Súťaž spočíva v tom napísať co najviac vtipov ale každý jeden vtip musí byť v zvlášť komentáry...najvtipnejsi vtip vyhráva... Čiže ten koment ktorý bude mať najviac hviezdičiek.. Tak isto vyhráva ten kto napíše naj
American a Rus sa spolu bavia kto ma vacsiu slobodu prejavu. American hovori: my mozeme slobodne na verejnosti nadavat a kritizovat prezidenta. Rus hovori: my mozeme slobodne na verejnosti nadavat a kritizovat vaseho prezidenta.
Tento je moj oblubeny. Vzdy ked sa mi nieco dojebe tak hovorim"lebo som taka nejaka nesympaticka".
Chlap kľačí na kolenách pred zhoreným domom, slzy v očiach, ruky zopäté, pozerá na nebo a vzlyká:
- Pane Bože, prečo? Prečo? Pred týždňom mi skrachovala celá firma, ešte v ten deň mi ukradli auto, obe deti mi uniesli a ktovie, či vôbec ešte žijú, manželka dnes ráno spáchala samovraždu a ešte mi zhorel aj celý dom do tla! Pane Bože, prečo mi to robíš?
V tom sa roztvorí nebo, ukáže sa mu Boh a pokojným hlasom hovorí:
- Čo ti ja viem... si mi taký nejaký nesympatický.
toto keby na koronu zaberalo
Slečna Žofka, organistka v kostole, je osemdesiatnička.
Nikdy nebola vydatá, no každý ju mal rad pre jej milotu a dobrotu.
Jedno popoludnie ju navštívil farár. Pozvala ho do obývačky, v ktorej stal organ (varhany ).
Slečna Žofka šla pripraviť čaj. Farár sa posadil oproti organu a hneď si všimol sklenenú misku s vodou položenu na ňom.
Plával v nej totiž kondom. V tom sa vrátila slečna Žofka s čajom a koláčikmi. Farár sa najprv snažil neprejaviť, že si všimol kuriózny obsah nádoby, ale napokon neodolal.....
Slečna Žofka, som zvedavý čo mi poviete o tomto...." ( a ukázal na nádobu ).
Ona na to: " Ach áno, nie je to úžasne?
Pred par mesiacmi som šla cez park a na tráve som našla ten malý milý balíček.
Pokyny na ňom uvádzali, že obsah balička treba umiestniť na organ, udržiavať vlhký a že ochraňuje pred prenosnými ochoreniami....A viete, že som celu zimu nedostala chrípku.
Vyhodnotenie : podľa počtu vtipov
1. Miesto : získava @plavam_zivotom s počtom vtipov tri
1. Miesto :získava @trevor1994 s počtom vtipov tri
2.Miesto: získava @mariquittka s počtom vtipov dva
3.Miesto: získava @nespiacakraska s počtom vtipov 1+1 v komentári .
3. Miesto : získava @ladydoga s počtom vtipov 1
Najlepší vtip podla hviezdičiek :
1.Miesto : Pneumatika a černoch získava @trevor1994 so štyrmi hviezdickami
2.Miesto : Mŕtvola získava @plavam_zivotom s tromi hviezdickami
3.Miesto :kolektivny duch a Slečna Zofka získava @plavam_zivotom a @mariquittka s dvomi hviezdičkami
Gratulujem víťazom
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
Prakticky žiadny, ani jedno deti moc nemusia.
Kolektívny duch.
...
Mami?
Chlap kľačí na kolenách pred zhoreným domom, slzy v očiach, ruky zopäté, pozerá na nebo a vzlyká:
- Pane Bože, prečo? Prečo? Pred týždňom mi skrachovala celá firma, ešte v ten deň mi ukradli auto, obe deti mi uniesli a ktovie, či vôbec ešte žijú, manželka dnes ráno spáchala samovraždu a ešte mi zhorel aj celý dom do tla! Pane Bože, prečo mi to robíš?
V tom sa roztvorí nebo, ukáže sa mu Boh a pokojným hlasom hovorí:
- Čo ti ja viem... si mi taký nejaký nesympatický.
Slečna Žofka, organistka v kostole, je osemdesiatnička.
Nikdy nebola vydatá, no každý ju mal rad pre jej milotu a dobrotu.
Jedno popoludnie ju navštívil farár. Pozvala ho do obývačky, v ktorej stal organ (varhany ).
Slečna Žofka šla pripraviť čaj. Farár sa posadil oproti organu a hneď si všimol sklenenú misku s vodou položenu na ňom.
Plával v nej totiž kondom. V tom sa vrátila slečna Žofka s čajom a koláčikmi. Farár sa najprv snažil neprejaviť, že si všimol kuriózny obsah nádoby, ale napokon neodolal.....
Slečna Žofka, som zvedavý čo mi poviete o tomto...." ( a ukázal na nádobu ).
Ona na to: " Ach áno, nie je to úžasne?
Pred par mesiacmi som šla cez park a na tráve som našla ten malý milý balíček.
Pokyny na ňom uvádzali, že obsah balička treba umiestniť na organ, udržiavať vlhký a že ochraňuje pred prenosnými ochoreniami....A viete, že som celu zimu nedostala chrípku.
- Nie, lebo keď vyrastie tak bude srať po kútoch.
- Tak tigra!
- Nie, lebo keď vyrastie tak budeme srať po kútoch.
1. Miesto : získava @plavam_zivotom s počtom vtipov tri
1. Miesto :získava @trevor1994 s počtom vtipov tri
2.Miesto: získava @mariquittka s počtom vtipov dva
3.Miesto: získava @nespiacakraska s počtom vtipov 1+1 v komentári .
3. Miesto : získava @ladydoga s počtom vtipov 1
Najlepší vtip podla hviezdičiek :
1.Miesto : Pneumatika a černoch získava @trevor1994 so štyrmi hviezdickami
2.Miesto : Mŕtvola získava @plavam_zivotom s tromi hviezdickami
3.Miesto :kolektivny duch a Slečna Zofka získava @plavam_zivotom a @mariquittka s dvomi hviezdičkami
Gratulujem víťazom