Jedného dňa príde smrtka na oddelenie pre umierajúcích a hovorí : pre teba si prídem za 12násť dní, pre teba za 8dní, pre teba za 4dni,...a pre teba si prídem zajtra..
vystrašený dedko sa zlakne a utečie do oddelenia kďe sú bábätká, tam si lahne do postielky a zakrije sa dekou, robí sa že spí..
ale aj tam smrtka dorazí a hovorí : tebe dávam ešte 80rokov života, tebe 74rokov života, tebe 59rokov...až príde k dedkovy a povie : a čo tu robíš ty ??! a dedko odpovie : pinkám, pinkám. a smrtka na to : tak pinkej pinkej já zítra přídu a pudeme pá
ten vtip bol po česky, tak tú poslednú vetu som musela tak nechať, bez nej by to neblo ono
Alebo moj najoblúbenejší že : Hovorí slepí bubeník hluchému gitaristovi : už tancujú ? prečo, už hráme ?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
ja som to necítala, takze za to nerucím
vystrašený dedko sa zlakne a utečie do oddelenia kďe sú bábätká, tam si lahne do postielky a zakrije sa dekou, robí sa že spí..
ale aj tam smrtka dorazí a hovorí : tebe dávam ešte 80rokov života, tebe 74rokov života, tebe 59rokov...až príde k dedkovy a povie : a čo tu robíš ty ??! a dedko odpovie : pinkám, pinkám. a smrtka na to : tak pinkej pinkej já zítra přídu a pudeme pá
ten vtip bol po česky, tak tú poslednú vetu som musela tak nechať, bez nej by to neblo ono
Alebo moj najoblúbenejší že : Hovorí slepí bubeník hluchému gitaristovi : už tancujú ? prečo, už hráme ?
Ako robí pes ? Haf
Ako robí cigáň ? cigáň NEROBI !
lekarnik:nie nemame
na2den:mate mrkvu?
lekarnik:nie nemame a ked prides znovu tak ti priklincujem jazik.
na3den:mate klince?
lekarnik:nie nemame
zajac:tak si prosim mrkvu.