@etelnair huuuuuustyyyy kokos tak tento som nepochopil tak rýchlo, že som na seba hrdý! hned mi to nedoplo! peckaaaa to si dvaja cudzi sukromni ludia vraveli, ci viaceri?
@etelnair hej ved uz ho mam v statuse na FB, vsetci lajkuju, vsetci sa pytaju, co to znamena - zjavne tusia, ze je to peckovy vtip...a ja im len vravim, ze neviem! pecka! tornádo vraj
Príde chlapík so psom k zverolekárovi a hovorí : Doktorko, ja mám taký pocit, že môj pes je slovanista.A to ste ako prišli na to,preboha?- No viete,keď Slovan prehrá,tak on je taký nijaký,nezabreše, len leží, nechutí mu jesť..- A čo robí váš pes, keď Slovan zvíťazí?- No to neviem, ja ho mám len tri mesiace.
Ovechkin meets Malkin on vacation... -Ovechkin: Halak? -Malkin: Yes!
Blondínka našla žirafu a išla za policajtmi vraj nevie čo s ňou. Policajt vraví"pani choďte s ňou do zoo"......o 2 hodinyy ju vidia prechádzať sa po meste ale ešte stále so žirafou. Pýtajú sa "vy ste s ňou neboli v zoo?!"a ona"no bola ale teraz ideme do kina"
@pubertslatinocelny to s tym tornadom na fb asi vyskusam i ja.. to bude zas reakcii (ako ked som za rok oslavoval 4krat narodky a ludia uz neboli schopni ratat kolko to vlastne mam
Hrajú sa Archimedes,Pascal a Newton na schovávačku. Archimedes počíta, Pascal sa beží schovať a Newton si vezme paličku a do zeme vyryje štvorec 1x1m a postaví sa doň. Archimedes dopočíta a samozrejme prvý,ktorého uvidí,je Newton.
Archimedes mu hovorí:,,Newton,počítaš!" a Newton sa tak šibalsky usmeje. ,,Ale prd, Newton krát meter štvorcový je predsa Pascal!"
toto ma asi na hodinu úplne odrovnalo na dozvukoch:
chalan, stredoškolák, pozerá, že na základnej je karneval, tak už ako riadny frajer vojde dnu a začne obzerať baby. prediera sa davom a zrazu zbadá dievča, ktoré má po sebe namaľované pruhy
"ty si čo za masku?"
"ja som tiger."
"ty kokos no riaadne dobrá maska" a ide ďalej, až zbadá dievča, ktoré má všade po sebe namaľované bodky.
"čau a ty si tu za čo?"
"no, ja som za geparda."
"uau, akože to muselo riadne dlho trvať, namakané!" povie a pokračuje, až zbadá úplne nahú babu, celú natretú na bielo a pýta sa:
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
čo bocian?
čo ješ jež?
čo bocian bocian? teraz to vyzera trapne ale ako si to ja v duchu predstavim, co mi to kamarat hovoril, smejem sa
a to mu mám dať, fakt?
Ovechkin meets Malkin on vacation... -Ovechkin: Halak? -Malkin: Yes!
@mielikki a bude niekedy i to vysvetlenie..
@etelnair je pravda, ze by si nemal kradnut vtipy inych..
(ale ked su tak dobre)
Archimedes mu hovorí:,,Newton,počítaš!" a Newton sa tak šibalsky usmeje. ,,Ale prd, Newton krát meter štvorcový je predsa Pascal!"
chalan, stredoškolák, pozerá, že na základnej je karneval, tak už ako riadny frajer vojde dnu a začne obzerať baby. prediera sa davom a zrazu zbadá dievča, ktoré má po sebe namaľované pruhy
"ty si čo za masku?"
"ja som tiger."
"ty kokos no riaadne dobrá maska" a ide ďalej, až zbadá dievča, ktoré má všade po sebe namaľované bodky.
"čau a ty si tu za čo?"
"no, ja som za geparda."
"uau, akože to muselo riadne dlho trvať, namakané!" povie a pokračuje, až zbadá úplne nahú babu, celú natretú na bielo a pýta sa:
"ty si tu za čo?"
dievča zdvihne nohu a povie: "za zubný kaz."